Επικοινωνία

Τηλ: (+30) 210 291 1366 & (+30) 210 292 8965
Τραλλέων 88, 11164 - Γαλάτσι
Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Στείλτε μας ένα αίτημα!


  Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα!

  Tel : (+30) 210 291 1366 & (+30) 210 292 8965

  Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

  espa banner
  Top
  Ταξίδεψε όσο περισσότερο μπορείς - Mavrogiannis Travel | Από το 1980 κάνουμε τα όνειρά σας ταξίδια!
  5797
  post-template-default,single,single-post,postid-5797,single-format-standard,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
   

  Ταξίδεψε όσο περισσότερο μπορείς

  Ταξίδεψε όσο περισσότερο μπορείς

  Travel As Much As You Can 300x193

  Γνωρίζουμε ότι ορισμένες απολαύσεις όπως η μαύρη σοκολάτα και το κόκκινο κρασί είναι ευεργετικά για την υγεία μας. Ένα ταξίδι θα μπορούσε με τη σειρά του να καταστεί εξίσου ωφέλιμο;

  H US Travel Association ρίχνει μερικά εκατομμύρια δολάρια για να το αποδείξει. Στις 16 Ιανουαρίου, η ομάδα ξεκίνησε το Travel Effect, μια εκστρατεία πολλών ετών, πολλών εκατομμυρίων δολαρίων έρευνα και μάρκετινγκ για να μελετήσει και να δημοσιοποιήσει τα οφέλη του ταξιδιού για την υγεία ενός ατόμου, καθώς και την υγεία της κοινότητας και της οικονομίας.

  Με την έρευνα αυτή, η βιομηχανία ελπίζει πως το ταξίδι θα ακολουθήσει τα βήματα που χάραξε το κρασί και η μαύρη σοκολάτα.

  «Αυτό που έχουμε εδώ και καιρό ανεπίσημα, θα αποδείξουμε τώρα μέσα από έγκυρη έρευνα. Τα ταξίδια έχουν θετική επίδραση στην υγεία, τις σχέσεις, τις επιδόσεις των επιχειρήσεων και την ευημερία των κοινοτήτων» δήλωσε ο Roger Dow, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της US Travel Association, σε ανακοίνωση Τύπου.

  Το πρώτο ερευνητικό έργο εξετάζει την επίδραση των μετακινήσεων στις σχέσεις. Μεταγενέστερες μελέτες θα μελετήσουν τις επιπτώσεις των επαγγελματικών ταξιδιών, καθώς και το αποτέλεσμα του ταξιδιού στην ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα, των τοπικών κοινοτήτων και της οικονομίας των ΗΠΑ.

  Κατά τα επόμενα έτη, η εκστρατεία θα συνεργαστεί με ακαδημαϊκά ιδρύματα και με την αμερικανική ένωση των συνταξιούχων για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τις ευεργετικές επιδράσεις του ταξιδιού.

  Λοιπόν, πώς τα ταξίδια είναι πανάκεια για την υγεία, την κοινότητα και την οικονομία;

  Ταξίδεψε όσο περισσότερο μπορείς

  Το ένα τρίτο του συνόλου των ταξιδιωτών λένε ότι κάνουν περισσότερο σεξ στις διακοπές.

  Οι γυναίκες που ταξιδεύουν κάθε έξι έτη ή λιγότερο είχαν σημαντικά υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης καρδιακής προσβολής ή θανάτου σε σχέση με τις γυναίκες που ταξιδεύουν τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.

  Οι άνδρες που δεν ταξιδεύουν ετησίως φάνηκε να έχουν 20% υψηλότερο κίνδυνο θανάτου και περίπου 30% μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου από καρδιακή νόσο.

  Τα οφέλη του ταξιδιού είναι σχεδόν άμεσα. Μετά από μόλις μια ημέρα ή δύο, το 89% των ερωτηθέντων διαπίστωσε σημαντική πτώση στην πίεση.

  Οι μαθητές που έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό έχουν σχεδόν διπλάσιες πιθανότητες να αποδεσμευτούν από τους συνομηλίκους τους, να ολοκληρώσουν ακαδημαϊκές σπουδές και να έχουν υψηλότερα εισοδήματα.

  Οι εργαζόμενοι που ταξιδεύουν είναι πιο παραγωγικοί και έχουν υψηλότερο ηθικό. Αναφέρουν επίσης λιγότερο άγχος και επαγγελματική εξουθένωση.

  Το ταξίδι είναι μια οικονομική δύναμη, αφού υποστηρίζει εκατομμύρια θέσεις εργασίας και συνεισφέρει περισσότερο από 124 δισεκατομμύρια δολάρια σε εγχώρια φορολογικά έσοδα στις ΗΠΑ.

  traveleffect3

  Πηγή: flowmagazine.gr