Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Δωροκάρτα!

Κάντε δώρo στους φίλους σας και τους συγγενείς από το σπίτι ! Διαλέξτε το ποσό που θέλετε και δώστε τους μία δωροεπιταγή για να την χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν και για όποιον προορισμό ή τουριστική υπηρεσία επιθυμούν. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες...
Tel : (+30) 210 291 1366 & (+30) 210 292 8965

Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Top
ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ – Mavrogiannis Travel | Από το 1980 κάνουμε τα όνειρά σας ταξίδια!
8917
page-template-default,page,page-id-8917,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Η Mavrogiannis Travel είναι μια εταιρεία στο χώρο του τουρισμού και των μεταφορών που δραστηριοποιείται απο το 1980

Το όραμα της εταιρείας μας παραμένει διαχρονικό , να σταθούμε συνοδοιπόροι στα ταξίδια σας φροντίζοντας για την ασφάλεια σας και την διεύρυνση των εμπειριών σας . Το τρίπτυχο για μια επιτυχημένη δράση είναι να διερευνήσουμε τις ανάγκες της κάθε ομάδας, τον χρόνο που θέλει να πραγματοποιηθεί και έπειτα να οργανώσουμε το ιδανικό πακέτο.

Είμαστε εδώ, για να εγγυηθούμε την ποιότητα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών μας και να μετατρέψουμε τα θέλω σας σε ταξίδια και σύγχρονες υπηρεσίες.

Σας εγγυόμαστε μόνιμο ταξιδιωτικό σύμβουλο εμπειριών που θα είναι δίπλα σας για να αφουγκραστεί τις επιθυμίες σας και να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό , την υλοποίηση και την απόκτηση νέων εμπειριών.

Σκοπός μας είναι να εξατομικεύσουμε τις ανάγκες σας , να κάνουμε την οργάνωση της κάθε εκδήλωσης εύκολη, ευχάριστη εξοικονομώντας χρόνο και ελαχιστοποιώντας το κόστος.

Η ταξιδιωτική αγορά αλλάζει σε μια metacovid εποχή και η Mavrοgiannis Travel επιθυμεί να σταθεί δίπλα σας με νέες προτάσεις για να συναντηθείτε ξανά με το συνάδελφό σας έξω απο το γραφείο άλλα μέσα στο εταιρικό σας περιβάλλον ώστε να αναπληρώσετε τις διασκεδαστικές στιγμές με τους συνεργάτες σας .

Επιβραβεύστε τους υπαλλήλους σας ή τα στελέχη σας με νέες παροχές που μπορούμε να σας προτείνουμε.

Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε λύσεις για τα εταιρικά meetings , τις παρουσιάσεις και τις βραβεύσεις που μέχρι τώρα πραγματοποιούσατε. Επιστροφή στη φύση με δημιουργικό επαναπροσδιορισμό με σκοπό να συνδυαστεί η διασκέδαση με το δέσιμο την ομάδας που έχει εξατμιστεί μέσα από το work from home.

“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” Albert Einstein

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο και οι επιθυμίες σας θα μετατραπούν σε εμπειρίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας 210 2911366 – 210 2928965

axilleia@mavrogiannistravel.gr