Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Δωροκάρτα!

Κάντε δώρo στους φίλους σας και τους συγγενείς από το σπίτι ! Διαλέξτε το ποσό που θέλετε και δώστε τους μία δωροεπιταγή για να την χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν και για όποιον προορισμό ή τουριστική υπηρεσία επιθυμούν. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες...

Tel : (+30) 2102911366 & (+30) 2102928965

Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Top
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ – Mavrogiannis Travel | Από το 1980 κάνουμε τα όνειρά σας ταξίδια!
8910
page-template-default,page,page-id-8910,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 

Η εταιρεία μας Mavrogiannis travel ιδρύθηκε το 1980 από τον Κλέαρχο και την Γιολάντα Μαυρογιάννη στο Γαλάτσι . Ξεκίνησαν με ένα πούλμαν και στο πέρασμα των χρόνων κατάφεραν να μεγαλώσουν τον στόλο της. Την συνέχεια της εταιρείας έχει αναλάβει η Γιολάντα και η Αχιλλεία Μαυρογιάννη  και η εταιρεία να έχει τώρα  5 ιδιόκτητα πούλμαν και έχουν προστεθεί και επιπλέον υπηρεσίες στο γραφείο .  

Το γραφείο μας προσφέρει υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες σε Ελλάδα και εξωτερικό .  

Εξατομικευόμαστε στις οδικές εκδρομές στην Ελλάδα και επιλεγμένους προορισμούς στην Ευρώπη.  

Βασικό κομμάτι των υπηρεσιών μας βασίζεται στα πούλμαν και τους έμπειρους  οδηγούς που έχουμε προσφέροντας ασφάλεια και σιγουριά στον επιβάτη.

Έχοντας πολύ καλές συνεργασίες  με ξεναγούς , συνοδούς , ξενοδοχεία και εστιατόρια τα πακέτα που δημιουργούμε ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.  Διαθέτουμε πακέτα εκδρομών και εκδρομές καθ όλη την διάρκεια τους έτους. Υπάρχει τμήμα του γραφείου μας που ασχολείται αποκλειστικά με συλλόγους , ομάδες και θεματικό τουρισμό οπού μπορούμε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένα πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες και τη σύσταση της κάθε ομάδας.  

Ένα άλλο κομμάτι στην εταιρεία μας είναι οι εταιρικοί πελάτες που έχουμε .  Καλύπτουμε τις ανάγκες τους  σε  οτιδήποτε αφορά στον τομέα του τουρισμού, αλλά και στη διοργάνωση πάσης φύσεως εκδηλώσεων  σύμφωνα με τις επιθυμίες τους και τις ανάγκες τους για εκπροσώπηση όπου χρειάζεται.  

Στο γραφείο μας υπάρχει και κομμάτι που ασχολείται με σχολικές μεταφορές και εκδρομές. Τα πούλμαν της εταιρείας μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για τις σχολικές μεταφορές , τα πούλμαν μας πραγματοποιούν καθημερινά μεταφορές σε ιδιωτικά σχολεία , και εκπαιδευτικούς πολιτιστικούς περιπάτους σε δημόσια σχολεία και παιδικούς σταθμούς.  

Παρακολουθούμε καθημερινά τα δρώμενα , τα προγράμματα των μουσείων , τις εκθέσεις , τις θεατρικές παραστάσεις, διαδραστικά προγράμματα  με σκοπό να τα εντάσσουμε στα προγράμματα μας να εξάρουμε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας .  

Κάθε εκδρομή είναι για εμάς ένα προσωπικό στοίχημα να απολαύσει ο κάθε ένας τουρίστας-επιβάτης την εμπειρία της εκδρομής. 

 

 

Εξερευνήστε τον κόσμο ταξιδεύοντας μαζί μας.

Οικογένεια Mavrogiannis Travel

 

 

 

Ενοικιάσεις πούλμαν

 

Οργάνωση εκδρομών και θεματικός τουρισμός σε ομαδικά και μεμονωμένα ταξίδια.

 

Πακέτα διακοπών σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

 

Κρουαζιέρες και ακτοπλοϊκές εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό .

 

Κρατήσεις ξενοδοχείων , resorts και κατοικιών σε Ελλάδα και Εξωτερικό .

 

Σε εμάς θα βρείτε και τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις για να συμπληρώσουν την εμπειρία του ταξιδιού σας. 

 

Στείλτε μας το αίτημα σας στη φόρμα επικοινωνίας μας ή απευθείας στο

emai: axilleia@mavrogiannistravel.gr εσείς ετοιμάστε μόνο την βαλίτσα σας.

 

 

MΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΡΣ MHTE 0260E60000460400