Επικοινωνία

Τηλ: (+30) 210 291 1366 & (+30) 210 292 8965
Τραλλέων 88, 11164 - Γαλάτσι
Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Στείλτε μας ένα αίτημα!


  Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα!

  Tel : (+30) 210 291 1366 & (+30) 210 292 8965

  Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

  espa banner
  Top
  Η εταιρεία Mavrogiannis Travel
  8910
  page-template-default,page,page-id-8910,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

   

  Η εταιρεία μας Mavrogiannis travel ιδρύθηκε το 1980 από τον Κλέαρχο και την Γιολάντα Μαυρογιάννη στο Γαλάτσι . Ξεκίνησαν με ένα πούλμαν και στο πέρασμα των χρόνων κατάφεραν να μεγαλώσουν τον στόλο της. Την συνέχεια της εταιρείας έχει αναλάβει η Γιολάντα και η Αχιλλεία Μαυρογιάννη  και η εταιρεία να έχει τώρα  5 ιδιόκτητα πούλμαν και έχουν προστεθεί και επιπλέον υπηρεσίες στο γραφείο .  

  Το γραφείο μας προσφέρει υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες σε Ελλάδα και εξωτερικό .  

  Εξατομικευόμαστε στις οδικές εκδρομές στην Ελλάδα και επιλεγμένους προορισμούς στην Ευρώπη.  

  Βασικό κομμάτι των υπηρεσιών μας βασίζεται στα πούλμαν και τους έμπειρους  οδηγούς που έχουμε προσφέροντας ασφάλεια και σιγουριά στον επιβάτη.

  Έχοντας πολύ καλές συνεργασίες  με ξεναγούς , συνοδούς , ξενοδοχεία και εστιατόρια τα πακέτα που δημιουργούμε ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.  Διαθέτουμε πακέτα εκδρομών και εκδρομές καθ όλη την διάρκεια τους έτους. Υπάρχει τμήμα του γραφείου μας που ασχολείται αποκλειστικά με συλλόγους , ομάδες και θεματικό τουρισμό οπού μπορούμε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένα πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες και τη σύσταση της κάθε ομάδας.  

  Ένα άλλο κομμάτι στην εταιρεία μας είναι οι εταιρικοί πελάτες που έχουμε .  Καλύπτουμε τις ανάγκες τους  σε  οτιδήποτε αφορά στον τομέα του τουρισμού, αλλά και στη διοργάνωση πάσης φύσεως εκδηλώσεων  σύμφωνα με τις επιθυμίες τους και τις ανάγκες τους για εκπροσώπηση όπου χρειάζεται.  

  Στο γραφείο μας υπάρχει και κομμάτι που ασχολείται με σχολικές μεταφορές και εκδρομές. Τα πούλμαν της εταιρείας μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για τις σχολικές μεταφορές , τα πούλμαν μας πραγματοποιούν καθημερινά μεταφορές σε ιδιωτικά σχολεία , και εκπαιδευτικούς πολιτιστικούς περιπάτους σε δημόσια σχολεία και παιδικούς σταθμούς.  

  Παρακολουθούμε καθημερινά τα δρώμενα , τα προγράμματα των μουσείων , τις εκθέσεις , τις θεατρικές παραστάσεις, διαδραστικά προγράμματα  με σκοπό να τα εντάσσουμε στα προγράμματα μας να εξάρουμε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας .  

  Κάθε εκδρομή είναι για εμάς ένα προσωπικό στοίχημα να απολαύσει ο κάθε ένας τουρίστας-επιβάτης την εμπειρία της εκδρομής. 

   

   

  Εξερευνήστε τον κόσμο ταξιδεύοντας μαζί μας.

  Οικογένεια Mavrogiannis Travel

   

   

   

  BUS Ενοικιάσεις πούλμαν

   

  PEZOPORIESΟργάνωση εκδρομών και θεματικός τουρισμός σε ομαδικά και μεμονωμένα ταξίδια.

   

  PAKETA DIAKOPWNΠακέτα διακοπών σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

   

  TravelVacationIconSet PreviewΚρουαζιέρες και ακτοπλοϊκές εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό .

   

  HOTELΚρατήσεις ξενοδοχείων , resorts και κατοικιών σε Ελλάδα και Εξωτερικό .

   

  WORLD TRAVEL Σε εμάς θα βρείτε και τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις για να συμπληρώσουν την εμπειρία του ταξιδιού σας. 

   

  Στείλτε μας το αίτημα σας στη φόρμα επικοινωνίας μας ή απευθείας στο

  emai: axilleia@mavrogiannistravel.gr εσείς ετοιμάστε μόνο την βαλίτσα σας.

   

   

  MΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΡΣ MHTE 0260E60000460400