Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Δωροκάρτα!

Κάντε δώρo στους φίλους σας και τους συγγενείς από το σπίτι ! Διαλέξτε το ποσό που θέλετε και δώστε τους μία δωροεπιταγή για να την χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν και για όποιον προορισμό ή τουριστική υπηρεσία επιθυμούν. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες...
Tel : (+30) 210 291 1366 & (+30) 210 292 8965

Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Top
ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ – Mavrogiannis Travel | Από το 1980 κάνουμε τα όνειρά σας ταξίδια!
8934
page-template-default,page,page-id-8934,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ

 

Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητο στόλο πούλμαν , σύγχρονης τεχνολογίας και πλήρως εξοπλισμένα με τα τελειότερα εργοστασιακά συστήματα ασφάλειας και άνεσης  για τον επιβάτη . Η συντήρηση του στόλου ακολουθεί τα προβλεπόμενα του κατασκευαστή, ενώ τα λεωφορεία μας υποβάλλονται και σε προληπτικούς ελέγχους αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις εξουσιοδοτημένων συνεργείων .

 

Το ανθρώπινο δυναμικό της Μαυρογιάννης  Travel αποτελεί καταλυτικό παράγοντα στην ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών της εταιρείας. Άρτια καταρτισμένο, με πολυετή πείρα και συνεχή ενημέρωση για τους προορισμούς και τα νέα τουριστικά ενδιαφέροντα. Με αποκλειστικό γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών της, η εταιρεία φροντίζει να υλοποιεί κάθε πλάνο μετακίνησης με συνέπεια, ακρίβεια, αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και πάνω από όλα σεβασμό στον πελάτη.

 

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους οδηγούς που είναι μόνιμο προσωπικό στο γραφείο μας και επιλεγμένοι με πολύ αυστηρά κριτήρια σκοπός μας είναι η μέγιστη ασφάλεια και η άνεση στις μετακινήσεις .

 

Αυτό μας κάνει μία πολύ δυνατή και δεμένη ομάδα που είμαστε δίπλα σας από την πιο απλή μεταφορά μέχρι και την πιο σύνθετη υπηρεσία που θα επιλέξετε από το γραφείο μας.