Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Δωροκάρτα!

Κάντε δώρo στους φίλους σας και τους συγγενείς από το σπίτι ! Διαλέξτε το ποσό που θέλετε και δώστε τους μία δωροεπιταγή για να την χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν και για όποιον προορισμό ή τουριστική υπηρεσία επιθυμούν. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες...
Tel : (+30) 210 291 1366 & (+30) 210 292 8965

Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Top
Πρόγραμμα εκδρομών – Mavrogiannis Travel | Από το 1980 κάνουμε τα όνειρά σας ταξίδια!
4238
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4238,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Όλες μας οι εκδρομές έχουν αναχώρηση απο Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι - Αχαρνών

Πρόγραμμα εκδρομών

€0

ανα άτομο

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να δείτε τις εκδρομές μία μία απο το link ΕΚΔΡΟΜΕΣ είτε απο την ΑΡΧΙΚΗ σελίδα βάζοντας τα κριτήρια που επιθυμείτε . Σας ανοίγει το κάθε πακέτο σε μία σελίδα με φωτογραφίες και τον χάρτη για την καλύτερή σας ενημέρωση.

 

 

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις εκδρομές μας;

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

 

 

 

Συνεχίζουμε και κρατάμε στις εκδρομές τη πληρότητα στο 65% και εξασφαλίζουμε τη διπλανή σας θέση να είναι κενή εκτός αν είστε παρέα ή οικογένεια.

 

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/1

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Αναχώρηση για την όμορφη  Εύβοια. Πρώτος μας σταθμός η Χαλκίδα με τα χαρακτηριστικά << τρελά νερά της >>. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό, σύνθετο φαινόμενο το οποίο οφείλεται στις παλιρροϊκές δυνάμεις και παρατηρείται στην Ελλάδα μόνο εκεί.

Τα νερά του διαύλου που έχει πλάτος 39 μέτρα και μήκος 40 μέτρα κάθε έξι ώρες αλλάζουν φορά και κινούνται μία προς το Βορρά και μία προς το Νότο. Ενδιάμεσα από την αλλαγή φοράς μάλιστα μεσολαβούν δέκα λεπτά κατά τα οποία τα νερά παραμένουν στάσιμα. Στη σκιά του κάστρου του Καράμπαμα θα ξεκινήσουμε τη βόλτα μας στην όμορφη παραθαλάσσια πόλη . Θα περιπλανηθούμε για να θαυμάσουμε τα αρχοντικά της πόλης με χαρακτηριστικότερο το Κόκκινο Σπίτι της οικογένειας Μάλλιου κοσμεί το κρηπίδωμα στη βόρεια πλευρά της παραλίας της πόλης. Ανήκει στο δήμο Χαλκιδέων.

Όλο το οίκημα έχει όψη Π. Οι γωνίες είναι χτισμένες με πέτρινους ογκόλιθους ενώ όλη η επιφάνεια είναι με πέτρα επιχρισμένη και τα παράθυρα προς την είσοδο είναι μαρμάρινα και σχηματίζουν από πάνω αετώματα

Όσοι επιθυμούν θα καταλήξουμε στο Αρχαιολογικό Μουσείο που  στεγάζεται σε κτίριο των αρχών του 20ου αι. και συγκεντρώνει ευρήματα από όλη την Εύβοια. Το κτίριο διαθέτει μεγάλη αυλή και τρεις αίθουσες, όπου παρουσιάζονται τα εκθέματα. Το κτίριο ανήκει στο ελληνικό κράτος και διαμορφώθηκε κατάλληλα για να φιλοξενήσει τις ευβοϊκές αρχαιότητες.

 

Στις τρεις αίθουσες του Μουσείου τα εκθέματα της Μόνιμης Έκθεσης έχουν ταξινομηθεί χρονολογικά, ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να λάβει μια συνολική εικόνα για την αρχαία Εύβοια. Στην πρώτη αίθουσα παρουσιάζονται παλαιολιθικά εργαλεία και νεολιθική κεραμική από διάφορες περιοχές της Εύβοιας, κεραμική από τη Μάνικα (2800 – 1900 π.Χ.) και από το Αλιβέρι (1900 – 1650 π.Χ.), πρωτογεωμετρική και γεωμετρική κεραμική από τη Χαλκίδα (1050 – 700 π.Χ.), καθώς και αντικείμενα μικροτεχνίας αλλά και κυκλαδικά αγγεία και απομιμήσεις τέτοιων από ευβοϊκά εργαστήρια προϊδεάζουν τον επισκέπτη για την πρώιμη τέχνη στην Εύβοια.

Επόμενός μας σταθμό η Αμάρυνθος Η περιοχή παρουσιάζει πλούσιο αρχαιολογικό ενδιαφέρον, καθώς ήταν σημαντικό εμπορικό κέντρο κατά την αρχαιότητα και τόπος λατρείας της Αμαρυνθίας Αρτέμιδος – τα ερείπια του αφιερωμένου στη θεά του κυνηγιού ιερού ανακαλύφθηκαν μόλις το 2017 στο λόφο της Παλαιοχώρας. Θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα και από εκεί επιστροφή στην Αθήνα .

Τιμή :18€

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/1

ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΚΡΑΣΙΩΝ

Ταξιδιωτικό γραφείο Mavrogiannis Travel ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ

Αναχώρηση για μια ιδιαιτέρα απόδραση με βασιλικό αέρα . θα μεταβούμε στια Αχαρνές και στο κτήμα του Πύργου Βασιλίσσης οπου  γεννήθηκε από το όραμα της βασίλισσας Αμαλίας για την δημιουργία μιας πρότυπης αγροτικής εγκατάστασης, στην οποία θα δοκιμάζονται καινούριες παραγωγικές μέθοδοι για τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής γεωπονίας. Τα αμπέλια ήταν μια από τις πρώτες καλλιέργειες του κτήματος. Για την διαμόρφωση του πρώτου αμπελώνα των 180 στρεμμάτων, προσελήφθησαν έμπειροι αμπελουργοί από τα Μέγαρα. Ο χαρακτήρας του πρότυπου κέντρου γεωργίας που είχε δώσει η εμπνευστής του κτήματος, εξακολουθεί να υπάρχει μέχρι και σήμερα. Η καλλιέργεια του αμπελώνα των 40 στρεμμάτων είναι βιολογική, όπως και των υπόλοιπων καλλιεργειών του κτήματος (φιστικιές, ελιές). Ο αμπελώνας βρίσκεται περίπου στο ίδιο σημείο στο οποίο βρισκόταν ο αμπελώνας την εποχή της Βασίλισσας Αμαλίας και γίνεται προσπάθειά επέκτασής του σε 20 ακόμα στρέμματα ενώ γίνεται προσπάθεια ολοκληρωμένης διαχείρισης των προϊόντων και υποπροϊόντων του κτήματος (κομποστοποίηση, επεξεργασία κοπριάς αλόγων, κ.α.). Οι ποικιλίες των σταφυλιών που φύονται είναι οινοποιήσιμες, ελληνικές και ξένες (ευρωπαϊκές), λευκές και ερυθρές

Η ξενάγηση στον Πύργο Βασιλίσσης είναι μια μοναδική εμπειρία. Διαρκεί 2,5 ώρες και ξεκινά με την υποδοχή στους στεγασμένους χώρους του κτήματος και συνεχίζεται με την επίσκεψη στον Πύργο (εσωτερικά και εξωτερικά). Η ξενάγηση στο δεύτερο όροφο του Πύργου γίνεται πάντα χωρίς παπούτσια για λόγους προστασίας του εξαιρετικού παρκέ-μαρκετερί. Περιλαμβάνεται, επίσης, περιήγηση στον βιολογικό αμπελώνα, στους στάβλους με τα άλογα, στους κήπους του κτήματος, καθώς και επίσκεψη στο Οινοποιείο. Στο τέλος της ξενάγησης γίνεται γευστική δοκιμή των εξαιρετικών κρασιών του κτήματος συνοδεία χορτόπιτας και τυριών.

 

Μετά το πέρας την ξενάγησης θα έχουμε χρόνο Πάρκο Τρίτση να κάνουμε τη βόλτα μας

 

Δηλώστε έγκαιρα συμμέτοχη καθώς οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται με μειωμένο αριθμό επισκεπτών

 

Στο εσωτερικό του κτίσματος Πύργος Βασιλίσσης βγάζουμε υποχρεωτικά τα παπούτσια μας. Στο κατάστημά του πυργου, έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε ζευγάρι παντόφλες με αντιολισθητικό πάτο, αξίας 1,50 ευρώ/ζευγάρι.

Είσοδος 12€ στο Πύργο Εισιτήριο για το Πούλμαν 10€

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/1

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΡΑΧΩΒΑ – ΧΡΥΣΟ

Αναχώρηση απο την Αθηνα για μία όμορφη εκδρομή στην όμορφη Βοιωτία .  Πρώτος μας σταθμός η Αράχωβα οπου θα παραμείνουμε για τον καφέ μας.

Συνεχίζουμε για το Χρισσό είναι χωριό του νομού Φωκίδας. Βρίσκεται πολύ κοντά και δυτικά των Δελφών, στους πρόποδες του Παρνασσού σε υψόμετρο 200 μέτρα, πάνω από τον Ελαιώνα της Άμφισσας και σε μικρή απόσταση από την Άμφισσα και την Ιτέα, περίπου στο μέσω της διαδρομής μεταξύ των δύο πόλεων. Μέχρι το 1984 γραφόταν Χρυσό οπότε και καθιερώθηκε η σημερινή του γραφή εφόσον επικρατεί η άποψη πως η ονομασία του σχετίζεται με την αρχαία πόλη Κρίσσα που ήταν χτισμένη σ’ αυτή την περιοχή και όχι με το πολύτιμο μέταλλο.

Στο χωριό υπάρχει και το  Εθνολογικό Λαογραφικό Μουσείο Χρισσού . Στεγάζεται σε ένα από τα πιο όμορφα κτίσματα του Δήμου. Το παλιό σχολείο Χρισσού, έργο του Τσίλερ, ανακαινισμένο πρόσφατα, φιλοξενεί τη μεγάλη διαχρονική συλλογή του Χρισσαΐτη Ηλία Δαραδήμου που περιλαμβάνει συνολικά περίπου 230 αντικείμενα και αποτελείται από αυθεντικές και πλήρεις παραδοσιακές και λαϊκές φορεσιές απ’ όλη την Ελλάδα, κοσμήματα ,  σπάνιες γκραβούρες της Φωκίδας, σπάνιες φωτογραφίες και έγγραφα του 19ου αιώνα, παραδοσιακά έπιπλα και σκεύη καθώς και μουσικά όργανα.

Θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό και να περιπλανηθούμε στο χωριό.

Το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Τιμή 18€

 

 

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/1 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ

τουριστικο γραφειο μαυρογιαννης οικονομικές εκδρομες

Αναχώρηση για μια όμορφη εκδρομή στα χιόνια και στην Καρδιά της Πελοποννήσου.  

Σήμερα θα εκδράμουμε στο Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων , ή Χιονοδρομικό κέντρο Χελμού βρίσκεται στο όρος Χελμός, κοντά στα Καλάβρυτα. Διαθέτει έντεκα πίστες διαφόρων βαθμών δυσκολίας, που βρίσκονται σε υψόμετρο μεταξύ 2.330 μέτρων και 1.700 μέτρων .  

Η δημιουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων ήταν μια ιδέα του Πάνου Πόλκα, ο οποίος υπηρέτησε δήμαρχος Καλαβρύτων από το 1974 ως το 1990, με στόχο την προώθηση της ανάπτυξης της περιοχής με βάση τον τουρισμό. Το όρος του Χελμού αποτελούσε ανέκαθεν πόλο έλξης για τους λάτρεις της ορειβασίας και της χιονοδρομίας και η ιδέα είχε προοπτικές, όμως αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό. Έτσι, ο Πόλκας δημιούργησε την πρώτη δημοτική επιχείρηση στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, με σκοπό την εκμετάλλευση του έργου. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων άνοιξε τις «πύλες» του για το κοινό το χειμώνα του 1988. 

Θα παραμείνουμε στο Σαλέ για ένα ζεστό ρόφημα και να απολαύσουμε το χιόνι. 

Το μεσημέρι θα καταλήξουμε στα φιλόξενα Καλάβρυτα για το μεσημεριανό μας γεύμα και να περπατήσουμε στα γραφικά της σοκάκια . 

Ταξιδιωτικό γραφείο Mavrogiannis Travel ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Ταξιδιωτικό γραφείο Mavrogiannis Travel ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το Μέγα Σπήλαιο , Το Μέγα Σπήλαιο είναι ιστορικό μοναστήρι των Καλαβρύτων. Ένα από τα σπουδαιότερα προσκυνήματα της Ορθοδοξίας στον Ελληνικό χώρο. Θα έχουμε χρόνο για να = απολαύσουμε τον καφέ & λουκουμάδες μας με θέα το φαράγγι του Βουραϊκου.  

Επιστροφή στην Αθήνα. 

Τιμή : 18€  

 

Ακολουθήστε μας στο Ιnstagram και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας

 

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

 

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 2/2 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μια σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για την πόλη της Καλαμάτας, αφού γιορτάζει η πολιούχος της Παναγία η Υπαπαντή.

Ταξιδιωτικό γραφείο Mavrogiannis Travel ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 

Αναχώρηση για τον Ισθμό, λίγο πριν την Τρίπολη στάση στο Αρτεμίσιο για καφέ και συνεχίζουμε για την Μεγαλόπολη.

Άφιξη στην πόλη της Καλαμάτα  για να παρακολουθήσουμε την Λιτανεία της εικόνας και την παρέλαση στην πόλη.

Παραμονή για να προσκυνήσουμε και να περιηγηθούμε στην πόλη να επισκεφτούμε προαιρετικά το Μοναστήρι των Καλογραιών και τα Μουσεία της πόλης  το Ιστορικό ,Λαογραφικό και το Πολεμικό Μουσείο .  Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για την παραλία της πόλης για τον απογευματινό μας καφέ . Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση. 

Τιμή: 22€

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-7/2                                       ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

Ταξιδιωτικό γραφείο Mavrogiannis Travel ΠΟΖΑΡ

ΣΑΒΒΑΤΟ  6/2

Αναχώρηση από Αθήνα για να ακολουθήσουμε τον εθνικό δρόμο Αθηνών Θεσσαλονίκης και με ενδιάμεσες στάσεις και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Συνεχίζουμε για να φτάσουμε στην Παναγία Σουμελά στους πρόποδες του Βέρμιου όπου θα έχουμε χρόνο για προσκύνημα και για τον απογευματινό μας καφέ .Από εκεί αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στη Βέροια . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/12

Μετα το πρωινό μας αναχωρούμε για το χωριό Πρόμαχοι και Λουτρά Πόζαρ ,τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37ΟC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Δεν ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις στα Λουτρά. Τις φυσικές πισίνες με τα ιαματικά νερά, τους δυο καταρράκτες, με το παγωμένο και το ζεστό νερό σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον κυριολεκτικά μέσα στο δάσος, ή τα μονοπάτια που φτάνουν μέχρι την είσοδο του Ράμνο Μπορ, του μεγάλου φαραγγιού του Βόρρα Εάν κάποιος προτιμά ένα μπάνιο στα λουτρά θα έχει το χρόνο η στη κλειστή η στην ανοικτή πισίνα .Θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα στο εστιατόριο δίπλα στη πισίνα. Το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα.

Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα

Τιμή :  75€

Περιλαμβάνει : Μεταφορά , διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και φόρο διαμονής.

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/2 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ

Ξενάγηση στις πολύχρυσες Μυκήνες

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/2 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΑΡΑΧΩΒΑ

Όπως και ο Όλυμπος, έτσι και ο Παρνασσός είναι ένα βουνό άρρηκτα συνδεδεμένο με την ελληνική μυθολογία αλλά και την ιστορία της χώρας. Στους πρόποδες του Παρνασσού βρίσκεται το σπουδαιότερο μαντείο της Αρχαίας Ελλάδας, το μαντείο των Δελφών, το θρησκευτικό κέντρο του αρχαίου ελληνικού κόσμου, που ήταν αφιερωμένο στη Γαία και τον Απόλλωνα. Μέχρι και σήμερα οι Δελφοί, ο ομφαλός της γης, αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών από ολόκληρο τον κόσμο.

 

Αναχώρηση από Αθήνα για Λιβαδειά  και με ενδιάμεση  θα φτάσουμε στο Χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασού.

. Το κέντρο μας διαθέτει 23 πίστες (εκ των οποίων 4 mini αρχαρίων με baby lifts), 7 χιονοδρομικές διαδρομές και 7 συνδετικά μονοπάτια, συνολικού μήκους 34 km. Οι καταβάσεις αρχίζουν από τα 2260μ. και φτάνουν έως τα 1640μ. υψόμετρο με το επιμέρους μήκος τους να κυμαίνεται από 300m έως 4Km, σε όλους τους βαθμούς δυσκολίας και για όλα τα επίπεδα ικανότητας. Για τους λάτρεις της περιπέτειας και της διασκέδασης υπάρχουν αρκετές εκτός πίστας “μαύρες” διαδρομές με πραγματικά βαθύ χιόνι και πολλή-πολλή αδρεναλίνη.  Όσοι επιθυμούν μπορούν να πάρουν τα τελεφερίκ και να ανέβουν στο σαλέ και να απολαύσουν το καφέ τους ή να κάνουν βόλτα με τους εναέριους αναβατήρες.

Επόμενος σταθμός μας η Αράχωβα , η Αρχόντισσα του Παρνασσού ένας από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδας. Βρίσκεται σε υψόμετρο 950 μέτρα

που θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα .

Από εκεί θα αναχωρήσουμε  για Αθήνα .

Τιμή : 18€ η μεταφορά

Τιμές για το Χιονοδρομικό κέντρο εδώ 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/2 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΜΟΝΗ ΒΑΡΣΩΝ – ΚΑΡΥΕΣ

 

 

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/2 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ- BOΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΩΝΤΟΤΟ

Ταξιδιωτικό γραφείο Mavrogiannis Travel ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/1

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα .

Δηλώστε τη συμμετοχή σας.

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/2 ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

 

 

 

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 24/2

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-28/2 ΔΙΗΜΕΡΗ

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

ΕΟΡΤΗ ΟΣΙΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ

1η Ημέρα : ΑΘΗΝΑ –  ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Αναχώρηση για την όμορφη Λίμνη Πλαστήρα. Διασχίζοντας τη Στερεά και τη πεδινή περιοχή του νομού Φθιώτιδος , τη λεκάνη του Σπερχειού ποταμού θα ανηφορήσουε στο Δομοκού και θα φτάσουμε στην όμορφη Θεσσαλία. Θα επισκεφτούμε τη Μονή Κορώνης με θέα τη Λίμνη Πλαστήρα . Το όραμα του Πολιτικού Νικολάου Πλαστήρα μία λίμνη 24 τετρ.χιλιομέτρων που είναι το στολίδι των Αγράφων . Θα παραμείνουμε για το φαγητό μας πάνω στη λίμνη .

2η Ημέρα : ΕΟΡΤΗ ΟΣΙΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Εκκλησία του Οσίου Ασκληπιού. Θα παραμείνουμε να προσκυνήσουμε την νέα αυτή εκκλησιά και θα συνεχίζουμε για το όμορφο Δάσος των Μετεώρων. Πελώριοι κάθετοι βράχοι. Γλυπτά που φιλοτέχνησαν προϊστορικά ποτάμια, με σκαρφαλωμένα επάνω τους μοναστήρια ξακουστά. Η UNESCO έχει χαρακτηρίσει τα Μετέωρα ως «Διατηρητέο και Προστατευόμενο Μνημείο της Ανθρωπότητας». Το ελληνικό κράτος ως «τόπο ιερό, αναλλοίωτο και απαραβίαστο». Θα κάνουμε μια βόλτα περιμετρικά από όλα τα Μοναστήρια και θα καταλήξουμε στη Μονή Βαρλαάμ .

Το μεσημέρι στη πόλη της Καλαμπάκας θα έχουμε το μεσημεριανό μας γεύμα . Αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/2

ΟΣΙΑΣ ΔΑΒΙΔ – ΑΙΔΗΨΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/2 ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Αναχώρηση 15:00

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα μας η ασφάλεια σας.

 

Το πρόγραμμά μας ανανεώνεται συνέχεια σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας και τις ταξιδιωτικές οδηγίες για τα πιο όμορφα και ασφαλή ταξίδια . Το γραφείο μας παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις και προσαρμοζόμαστε άμεσα στις οδηγίες του ΕΟΔΥ .

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Η εταιρεία μας διατηρεί  στις εκδρομές  τη πληρότητα στα πούλμαν μας στο 65% και ο καθ΄ένας κάθεται μόνος του εκτός εαν είναι παρέα ή οικογένεια.

Τα πούλμαν μας απολυμαίνονται καθημερινά και έχουν τοποθετηθεί ειδικά φίλτρα στα αιρκοντίσιον.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση χρειάζεστε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Σε όλες τις εκδρομές μας είναι απαραίτητο το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Διαφορετικά χρειάζεται rapid test ή μοριακό τεστ 48 ωρών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες

 


Ταξιδιωτικό γραφείο Mavrogiannis Travel INFLUENCER

 

 

  • Αναχώρηση
    ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ / ΠΑΤΗΣΙΩΝ / ΓΑΛΑΤΣΙ / ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΧΑΡΝΩΝ / ΓΑΛΑΤΣΙ / ΠΑΤΗΣΙΩΝ / ΟΜΟΝΟΙΑ
1

Tour Location

Write a Review

Accomodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value For Money