Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Δωροκάρτα!

Κάντε δώρo στους φίλους σας και τους συγγενείς από το σπίτι ! Διαλέξτε το ποσό που θέλετε και δώστε τους μία δωροεπιταγή για να την χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν και για όποιον προορισμό ή τουριστική υπηρεσία επιθυμούν. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες...

Ακολουθήστε μας

WordPress Gallery

Tel : (+30) 2102911366 & (+30) 2102928965

Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Top
ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 21/4–26/4 6ΗΜΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ–ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ | Mavrogiannis Travel | Απο το 1980 Ταξίδια, Εκδρομές , Μισθώσεις πούλμαν , Ταξιδιωτικά πακέτα
7475
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-7475,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 21/4–26/4 6ΗΜΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ–ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 21/4–26/4 6ΗΜΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ–ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ

per person

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 21/4 – 26/4  6ΗΜΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ –  ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ…

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 21/4 – 26/4  6ΗΜΕΡΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ –  ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ

ΤΡΙΤΗ 21/4 Αναχώρηση από το Γαλάτσι για τη Λαμία στάση και συνεχίζουμε για Λάρισα, Τέμπη , Κορινό στάση για φαγητό και συνεχίζουμε για Θεσσαλονίκη, Ξάνθη Κομοτηνή άφιξη  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/4  Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Αλεξανδρούπολη στη γέφυρα του Έβρου τα Ελληνοτουρκικά σύνορα και συνεχίζουμε μέσω Κεσσάν για Ραιδεστό, στάση, Συλλήβρια, Κωνσταντινούπολη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

ΠΕΜΠΤΗ 23/4 Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στα αξιοθέατα της Πόλης. Θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο,  Την Παναγία των Βλαχερνών,  το Μπαλουκλί με τους τάφους των Πατριαρχών, το Παλαιό ανάκτορο των Σουλτάνων με τους αμύθητης αξίας θησαυρούς και το πασίγνωστο Τοπ Καπί. Εν συνεχεία θα επισκεφθούμε τη κλειστή αγορά το Καπαλί Τσαρσί όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια στα χιλιάδες μαγαζιά. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/4 Μετά το πρωινό θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας ξεκινώντας από τα Ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ, τον Ιππόδρομο στο σπουδαιότερο τζαμί της Πόλης , το Μπλέ Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ και την Αγιά Σοφιά . Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. To βράδυ θα έχουμε προαιρετική διασκέδαση σε μαγαζί με χανουμάκια. Διανυκτέρευση.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/4 Μετά το πρωινό μετάβαση στο λιμενικό σταθμό από όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο της γραμμής και τα γραφικά Πριγκιποννήσια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη παραμονή και επίσκεψη στη Θεολογική Σχολή, συνεχίζουμε για την Πρίγκηπο, επίσκεψη, προαιρετικά θα κάνουμε το γύρο του νησιού με τα γραφικά αμαξάκια, γεύμα και κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο, επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη δείπνο, διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/4 Μετά το πρωινό πριν την αναχώρηση για τα σύνορα, έλεγχος διαβατηρίων και στη συνέχεια άφιξη στην Αλεξανδρούπολη παραμονή για φαγητό και αναχώρηση για Καβάλα, Λάρισα, Λαμία, Θήβα, Αθήνα άφιξη με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΤΙΜΗ : €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :Μεταφορά, συνοδός εκδρομής, ελληνόφωνος ξεναγός, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο 4**** αστέρων,5 πρωινά, 4 δείπνα, εισιτήρια για τα Πριγκηπονήσια, ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 • Departure
  ΟΜΟΝΟΙΑ / ΠΑΤΗΣΙΩΝ / ΓΑΛΑΤΣΙ / ΑΧΑΡΝΩΝ
 • Include
  Εισιτήρια πλοίων
  Ημιδιατροφη
  Συμπεριλαμβάνονται Φόροι
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Τουριστικός Οδηγός
  Μεταφορά με Πουλμαν
  Πρωινό
 • Not Included
  Πλήρη διατροφή
  Εισιτήρια Εισόδου (Μουσεία, Παραστάσεις, κλπ)
1

Tour Location