Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Δωροκάρτα!

Κάντε δώρo στους φίλους σας και τους συγγενείς από το σπίτι ! Διαλέξτε το ποσό που θέλετε και δώστε τους μία δωροεπιταγή για να την χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν και για όποιον προορισμό ή τουριστική υπηρεσία επιθυμούν. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες...

Ακολουθήστε μας

WordPress Gallery

Tel : (+30) 2102911366 & (+30) 2102928965

Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Top
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7-12/7 ΑΝΔΡΟΣ - ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
8372
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-8372,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7-12/7 ΑΝΔΡΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7-12/7 ΑΝΔΡΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

€120

per person

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7- ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7 ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΝΔΡΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ…

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7- ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7 ΔΙΗΜΕΡΗ

ΑΝΔΡΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7

Αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας. Απόπλους του πλοίου για το Λιμάνι της Άνδρου θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν  και θα μεταβούμε στη Χώρα για να γνωρίσουμε την όμορφη ναυτική πόλη . Θα επισκεφτούμε το Μουσείο Γουλανδή και την έκθεση  Σύγχρονης Τέχνης που δημιουργήθηκε με σκοπό να στεγάσει και να παρουσιάσει τη συλλογή έργων του Ανδριώτη γλύπτη Μιχάλη Τόμπρου την οποία κληροδότησε στην ιδιαίτερη πατρίδα του αλλά και μέρος της συλλογής του Ιδρύματος, που περιλαμβάνει έργα από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες  , το Ναυτικό Μουσείο  αποτελεί μαζί με την πλατεία και τον ανδριάντα του “Αφανούς Ναύτη”, δωρεά της οικογένειας Νικ. Ι. Γουλανδρή. Ιδρύθηκε το 1972 και καταγράφει τη ναυτική παράδοση του νησιού μέσα από ναυτικά όργανα, χάρτες, παλιά ναυλοσύμφωνα, λιθογραφίες και μοντέλα ανδριώτικων πλοίων . Αναχώρηση για το Ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7

Μετά το πρωινό μας  θα επισκεφτούμε και το μοναστήρι Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας χρονολογείται από το 1.325 μ.Χ., όταν στην περιοχή Λίτρες παρουσιάζεται θαυματουργικά η Αγία Μαρίνα σε γέροντα ασκητή και του υποδεικνύει να βρει την “κεκρυμμένη εικόνα” της σε μια σχισμή ενός βράχου, όπως και έγινε. Επόμενος σταθμός μας το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου Η πολυαιώνια Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου εν Μύροις βρίσκεται στην πλαγιά του βουνού στη θέση Ώρες , λίγο μετά τα Αποίκια, βόρεια της Χώρας. Από εδώ μπορείτε να θαυμάσετε την όμορφη θέα στην κοιλάδα της Άχλας. Η Μονή Χτίστηκε το 11ο αιώνα ενώ το 1760 έγιναν επισκευαστικά έργα. Στη μονή φυλάσσεται και η μυροβλίζουσα εικόνα της Παναγίας των Βλαχερνών από εκεί θα καταλήξουμε στο Μπατσί που θα καταλήξουμε για μπάνιο κα φαγητό από εκεί αναχώρηση για το Γαύριο έως την ώρα του απόπλου του Πλοίου. Άφιξη στη Ραφήνα και από εκεί θα μεταβούμε στο Γαλάτσι.

Τιμή :  120€

Περιλαμβάνει  :Μεταφορά με πούλμαν από την Αθήνα που θα μας ακολουθήσει και στο νησί , εισιτήρια πλοίου σε οικονομική θεση , ξενοδοχείο με πρωινό  και φόρο διαμονής.

 • Departure
  ΟΜΟΝΟΙΑ / ΠΑΤΗΣΙΩΝ / ΓΑΛΑΤΣΙ / ΑΧΑΡΝΩΝ
 • Include
  Εισιτήρια πλοίων
  Συμπεριλαμβάνονται Φόροι
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Μεταφορά με Πουλμαν
  Πρωινό
 • Not Included
  Πλήρη διατροφή
  Ημιδιατροφη
  Εισιτήρια Εισόδου (Μουσεία, Παραστάσεις, κλπ)
  Τουριστικός Οδηγός
1

Tour Location