Επικοινωνία

Τηλ: (+30) 210 291 1366 & (+30) 210 292 8965
Τραλλέων 88, 11164 - Γαλάτσι
Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Στείλτε μας ένα αίτημα!


    Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα!

    Tel : (+30) 210 291 1366 & (+30) 210 292 8965

    Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

    espa banner
    Top
    ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ 30-2/1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΝΕΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΓΩΝ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4**** ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ – Mavrogiannis Travel | Από το 1980 κάνουμε τα όνειρά σας ταξίδια!
    12893
    tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-12893,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

    ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ 30-2/1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΝΕΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΓΩΝ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4**** ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

    Mavrogiannis Travel | Από το 1980 κάνουμε τα όνειρά σας ταξίδια! / ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ 30-2/1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΝΕΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΓΩΝ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4**** ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

    ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ 30-2/1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΝΕΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΓΩΝ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4**** ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

    €315

    ανα άτομο

    Πρωτοχρονιά στο ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ 4**** Αιγές Μέλαθρον

     

    1η Ημέρα 30/12: Αυτή τη φορά θα ταξιδέψουμε σε έναν προορισμό που είναι γνωστός για το ρεβανί του και τα βήματα του Αποστόλου Παύλου και δεν είναι άλλος από την Βέροια. Αναχώρηση από την Αθήνα, κινούμενοι στην  εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με ενδιάμεση στάση στο ύψος της Λαμίας θα φτάσουμε στον πρώτο μας σταθμό στο Νέο πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών. Το νέο στολίδι πολιτισμού της χώρας μας έχει ανοίξει τις πόρτες του έδω και ένα χρόνο, δίνοντάς μας την δυνατότητα να έρθουμε ολοένα πιο κοντά στην Αυτοκρατορία του Μ. Αλέξανδρου (Ξενάγηση). Επόμενος σταθμός η πόλη της Βέροιας και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

     

    Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών

    2η Ημέρα 31/12: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την τελευταία ημέρα του χρόνου με μια βόλτα για καφέ στην παραλία της Θεσσαλονίκης με θέα τον Θερμαικό και φαγητό σε ένα από τα τοπικά εστιατόρια της συμπρωτεύουσας. Όσοι επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν την Ιερά Μονή Σουρωτής στην οποία βρίσκεται ο Ιερός Τάφος του Αγ. Παισίου για προσκύνημα. Επιστρέφοντας το πούλμαν θα παραμείνει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επιστροφή το απόγευμα στην πόλη της Βέροιας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα λίγες ώρες πριν καλωσορίσουμε το νέο έτος. Το βράδυ είστε όλοι καλεσμένοι στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον παλιό χρόνο και να καλωσορίσουμε το νέο έτος με φαγητό μουσική και χορό.

     

    Λουτρά Πόζαρ

    Λουτρά Πόζαρ3η Ημέρα 1/12: Καλή Χρονιά! Λίγο μετά το πρωινό μας αναχώρηση με κατεύθυνση βόρεια με προορισμό την ευρύτερη περιοχή της Αριδαίας. Πρώτη στάση για καφέ στη πόλη της Έδεσσας με φόντο τους καταρράκτες και βόλτα στο πάρκο. Αφήνουμε πίσω την Έδεσσα με κατεύθυνση τα Λουτρά Πόζαρ. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μπάνιο σας στο ιαματικά νερά των Πόζαρ σε θερμοκρασία 37C. Στο εστιατόριο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τα λουτρά θα πάρουμε το μεσημεριανό μας γεύμα. Επιστροφή στην πόλη της Βέροιας για βόλτα και γλυκό σε ένα από τα τοπικά παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία. Βραδινό δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

     

    4η Ημέρα 2/12: Αφήνουμε πίσω μας την Βέροια που μας φιλοξένησε τις προηγούμενες ημέρες και ξεκινάμε το ταξίδι της επιστροφής με κατεύθυνση σε ένα από τα πιο διατηρητέα παραδοσιακά χωριά της Μακεδονίας, τον Παλαιό Άγιο Παντελεήμονα. Θα περπατήσουμε στα γραφικά πέτρινα σοκάκια και θα πιούμε ελληνικό καφέ σε ένα από τα ομορφότερα καφέ του χωριού. Βόλτα στην πλατεία με τον πλάτανο και τα παραδοσιακά εστιατόρια. Αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση για φαγητό στο ύψος της Λάρισας.

     

     

    Τιμή Early Booking: 315€/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για κρατήσεις με προκαταβολή μέχρι 7/12 ειδάλλως η τιμή διαμορφώνεται στα 330€

    Περιλαμβάνει: Διαμονή στο 4**** Αιγέας Μέλαθρον, Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν, Ημιδιατροφή, Πρωτοχρονιάτικο ΡΕΒΕΓΙΟΝ, φόρος διαμονής.

    Tour Location

    • Περιλαμβάνει
      Ημιδιατροφη
      Συμπεριλαμβάνονται Φόροι
      Διαμονή σε Ξενοδοχείο
      Μεταφορά με Πουλμαν
      Πρωινό
    • Δεν Περιλαμβάνει
      Εισιτήρια πλοίων
      Πλήρη διατροφή
      Εισιτήρια Εισόδου (Μουσεία, Παραστάσεις, κλπ)
      Τουριστικός Οδηγός