Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Mar 25
13 C
clear sky
Athens

Δωροκάρτα!

Κάντε δώρo στους φίλους σας και τους συγγενείς από το σπίτι ! Διαλέξτε το ποσό που θέλετε και δώστε τους μία δωροεπιταγή για να την χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν και για όποιον προορισμό ή τουριστική υπηρεσία επιθυμούν. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες...

Instagram @mavrogiannis_travel

Ακολουθήστε μας

WordPress Gallery

Tel : (+30) 2102911366 & (+30) 2102928965

Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Top
ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 2019
4700
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4700,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.1,mkdf-tours-1.3,voyage-ver-1.3,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/4 – 6/4 6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/4 – 6/4 6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ

€750

ανα άτομο

Ενα μοναδικό Οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους.

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/4-ΣΑΒΒΑΤΟ 6/4

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 

Ένα μοναδικό Οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους. 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/4

Αθήνα-Tελ Αβιβ(Άγιοι Τόποι) 

Αναχώρηση από το Γαλάτσι για το αεροδρόμιο Αθηνών, Ελ. Βενιζέλος για την πτήση μας στις με προορισμό τους Αγίους Τόπους και συγκεκριμένα το Τελ Αβίβ. Φτάνουμε στο αεροδρόμιο BenGourion. Μετάβαση στην Βηθλεέμ στο ξενοδοχείο μας. 

 

ΤΡΙΤΗ 2/4

Ιεροσόλυμα 

Παίρνουμε το πρωινό μας.Ξεκινάμε την ξενάγησή μας από το Ναό της Αναστάσεως στην Αποκαθήλωση, στον Τάφο του Κυρίου, στον φρικτό Γολγοθά, στον τόπο ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού. Εξερχόμενοι από τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως προσκυνάμε το ¨μη μου άπτου¨ όπου εμφανίστηκε ο Κύριος στη Μαρία τη Μαγδαληνή. Συνεχίζουμε την επίσκεψή μας στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ιακώβου,στη Ρωσική Μονή του Αγίου Αλεξάνδρου Νέφσκυ, όπου διασώζεται η πύλη από την οποία εξήλθε ο Κύριος πορευόμενος προς το Γολγοθά. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε την οδό του Μαρτυρίου, επισκεπτόμαστε το Πραιτώριο, την Προβατική Κολυμβήθρα, την Ι. Μ. Αγ.Άννης και τη Φυλακή του Απ.Πέτρου. Εξερχόμενοι του τείχους προσκυνούμε τον τόπο μαρτυρίου του Πρωτομάρτυρος Στεφάνου και καταλήγουμε στη Γεσθημανή, όπου ο Τάφος της Θεοτόκου.Μεταβαίνουμε στον κήπο της Αγωνίας.Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση. 

  

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/4

Ιεριχώ 

Παίρνουμε το πρωινό μας και αναχωρούμε για την Ιεριχώ. Ανεβαίνουμε στην Ι. Μ. του Αγίου Γεωργίου του Χοζεβίτη και στην Ι.Μ.Σαρανταρίου (Όρος των Πειρασμών).Μεταβαίνουμε στα ύδατα του Προφήτη Ελισσαίου και προσκυνάμε στην Ι. Μ. του Πρ.Ελισσαίου. Εκει, βρίσκεται και η Συκομορέα που ανέβηκε ο Ζακχαίος.Συνεχίζουμε στον τόπο της Βαπτίσεως του Κυρίου στον Ιορδάνη, όπου τελούμε Αγιασμό,και στην Ι. Μ. του Αγ.Γερασίμου του Ιορδανίτου. Επιστρέφοντας κατευθυνόμαστε στη Βηθανία, όπου είναι ο τάφος τού Αγ.Λαζάρου και η Ι. Μ. Μάρθας και Μαρίας.Επιστρέφουμε στα Ιεροσόλυμα στο σημείο Αναλήψεως του Κυρίου αφού προηγουμένως επισκεφθούμε το μοναστήρι της Μικρής Γαλιλαίας και την Βηθσφαγή. Ακολουθεί δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας. 

 

ΠΕΜΠΤΗ 4/4

Τιβεριάδα 

Παίρνουμε το πρωινό μας και αναχωρούμε για Τιβεριάδα.Επισκεπτόμαστε το Θαβώριο Όρος, στην κορυφή του οποίου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου.Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στη Ναζαρέτ, στο Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου η Παρθένος έλαβε το αγγελικό μήνυμα. Το επόμενο προσκύνημα μας είναι στην Κανά της Γαλιλαίας, που πραγματοποιήθηκε το πρώτο θαύμα του Κυρίου.Αμέσως μετά μεταβαίνουμε στη λίμνη της Τιβεριάδος, όπου επισκεπτόμαστε την Ι.Μ. Αγ.Αποστόλων στην Καπερναούμ. Στην πόλη της Καπερναούμ τελέστηκαν τα περισσότερα θαύματα του Κυρίου. Επιστρέφοντας προσκυνάμε στην Ι.Μ. Αγίων Αποστόλων της Τιβεριάδος, εκεί που κάλεσε τους μαθητές Του στο Αποστολικό Αξίωμα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση. 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/4

Βηθλεέμ 

Σήμερα,ξεναγούμαστε στην Βηθλεέμ όπου γεννήθηκε ο Χριστός και πηγαίνουμε στο Σπήλαιο των σφαγιασθέντων από τον Ηρώδη 14.000 Νηπίων. Επισκεπτόμαστε επίσης το Προσκύνημα των Ποιμένων, <Δόξα εν Υψίστοις>. Ακολουθεί προσκύνημα στον Αγ.Θεοδοσιο τον Κοινοβιάρχη, ιδρυτή της κοινοβιακής ζωής. Στο υπόγειο, δίπλα στο Ναό υπάρχουν οι τάφοι του Αγ.Θεοδοσίου, της Αγ.Ευλογίας, της Αγ.Σοφίας, μητέρας του Αγ.Σάββα του Ηγιασμένου, της Αγ.Θεοδότης μητέρας των Αγ.Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, της Αγ.Μαρίας, μητέρας των Αγ.Αρκαδίου και Ιωάννου. Ακολουθεί προσκύνημα στην Ι.Μ του Αγ.Σάββα του Ηγιασμένου, στην έρημο της Ιουδαίας και στην Ι.Μ του Πρ.Ηλία. Ακολουθεί δείπνο και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/4

Σαμάρεια-Αθήνα 

Μεταβαίνουμε στη Σαμάρεια, στο Φρέαρ του Ιακώβ, όπου συνάντησε ο Ιησούς την Σαμαρείτιδα. Προσκυνάμε το σκήνωμα του Ιερομάρτυρος Φιλουμένου του Αγιοταφίτου στον Ναό της Αγ.Φωτεινής. Επισκεπτόμαστε, στη πόλη της Σεβάστεια,τη φυλακή όπου και ο τόπος θανατώσεως του Προδρόμου. Εκεί, προσκυνάμε και τον τάφο του. Τελευταίος σταθμός της ξενάγησης μας είναι η περιοχή της Λύδδα για να προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Γεωργίου.  Αναχωρούμε για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στις 19:50μμ για την Αθήνα. Στο αεροδρόμιο θα μας περιμένει το πούλμαν. Επιστροφή στο Γαλάτσι. 

 

Οι εκδρομείς πρέπει να κατέχουν νέοι τύπου διαβατήριο, που να ισχύει 6 μήνες από την ημερομηνία αναχώρησης. Τα διαβατήρια (φωτοτυπία) απαραίτητα 20 ημέρες πριν την αναχώρηση. 

 

ΤΙΜΗ:  750€ 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 130€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μεταφορές Αθήνα – Αεροδρόμιο – Αθήνα, Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Τελ Αβίβ – Αθήνα ,διαμονή σε ξενοδοχείο 4****, 6 πρωινά και 6 δείπνα, μεταφορές με πούλμαν και το Ταξί για το Όρος Θαβώρ, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με δυνατότητα χρονολογικής αλλαγής χωρίς κάτι να παραληφθεί, φόροι αεροδρομίου  ( 150€ συμπεριλαμβάνονται ), έμπειρος ελληνόφωνος ξεναγός καθ όλο το ταξίδι μας στους Αγίους Τόπους .

 • Συμπεριλαμβάνεται
  Ημιδιατροφη
  Συμπεριλαμβάνονται Φόροι
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Τουριστικός Οδηγός
  Μεταφορά με Πουλμαν
 • Δεν Συμπεριλαμβάνεται
  Εισιτήρια πλοίων
  Πλήρη διατροφή
  Εισιτήρια Εισόδου (Μουσεία, Παραστάσεις, κλπ)
  Πρωινό
1

Τοποθεσία Ταξιδίου

Write a Review

Accomodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value For Money