Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

May 26
24 C
few clouds
Athens

Δωροκάρτα!

Κάντε δώρo στους φίλους σας και τους συγγενείς από το σπίτι ! Διαλέξτε το ποσό που θέλετε και δώστε τους μία δωροεπιταγή για να την χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν και για όποιον προορισμό ή τουριστική υπηρεσία επιθυμούν. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες...

Instagram @mavrogiannis_travel

Ακολουθήστε μας

WordPress Gallery

Tel : (+30) 2102911366 & (+30) 2102928965

Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Top
ΚΥΡΙΑΚΗ 9/6 – 16/6 8Η ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ | Mavrogiannis Travel | Απο το 1980 Ταξίδια, Εκδρομές , Μισθώσεις πούλμαν , Ταξιδιωτικά πακέτα
6439
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-6439,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.1,mkdf-tours-1.3,voyage-ver-1.3,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/6 – 16/6 8Η ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/6 – 16/6 8Η ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

€485

ανα άτομο

Στο Βουκουρέστι χαρακτηριζόταν «Το μικρό Παρίσι της Ανατολής»

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/6  – 16/6

 

8 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

 

ΣΟΦΙΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΣΙΝΑΙΟ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ – ΣΙΜΠΙΟΥ – ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/6

Αθήνα – Σόφια Αναχώρηση νωρίς το πρωί για τα σύνορα Προµαχώνα, Σόφια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10/6

Σόφια-Βουκουρέστι

Μετα το πρωινό μας ξενάγηση στη Σόφια όπου μεταξύ άλλων μπορούμε να δούμε τον καθεδρικό ναό του AlexanderNevski, την Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Ειρήνης, τη ρώσικη, ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, το Προεδρικό Μέγαρο θα περπατήστε στον πεζόδρομο της Λεωφόρου Βίτοσα και αναχώρηση για Βουκουρέστι με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΤΡΙΤΗ 11/6

Βουκουρέστι Η ημέρα αφιερωμένη στην πρωτεύουσα

Μετά το πρωινό μας επίσκεψη στο Μουσείο του Χωριού που βρίσκεται στο πάρκο Ερεστρέου (Herastrau), το οποίο έχει συνολική έκταση 200 περίπου εκτάρια. Το μουσείο του χωριού δημιουργήθηκε το 1936 και περιέχει περισσότερα από 300 διαφορετικά κτίσματα (από ξύλο), τα οποία αντιπροσωπεύουν την αρχιτεκτονική παράδοση της Ρουμανίας . Η Εκδρομή συνεχίζεται με μια εκτεταμένη περιοδεία στην πόλη του Βουκουρεστίου που θα σας αποκαλύψει το Παλαιό Πριγκιπάτο-Δικαστήριο, το παλάτι του Βουκουρεστίου (τώρα ερείπια) του Βλαντ και να επισκεφτείτε το Παλάτι του κοινοβουλίου-το μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο μετά το πεντάγωνο. Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στα επώνυμα εμπορικά καταστήματα της CaleaVictorei και να απολαύσετε το υπόλοιπο της μέρας σας στην παλιά πόλη (εμπορική γειτονιά με παλιά κτήρια του 17ου αιώνα), κλείνοντας με παραδοσιακές γεύσεις στην μπυραρία CaruCuBere. Δείπνο . Διανυκτέρευση.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/6

Βουκουρέστι-Σινάια-Πύργος Δράκουλα (Καρπάθια)-Μπράσοφ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση  για τα θρυλικά Καρπάθια στο ορεινό θέρετρο Σινάια, ένα από τα καλύτερα θέρετρα της Ρουμανίας και ανεπίσημη πρωτεύουσα στα τέλη του 19ου αιώνα. Θα κάνουμε μια πανοραμική ξενάγηση πριν την άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Επισκεπτόμαστε  το κάστρο Πέλες και το μοναστήρι Σινάια.Το Κάστρο Πέλες κτίστηκε από τον πρώτο Βασιλιά της Ρουμανίας τον Κάρολο I και την Βασίλισσα Ελισάβετ. Το Μοναστήρι Sinaia, ιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Μιχαήλ Cantacuzino το 1695 και πήρε το όνομά του από το μεγάλο Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στο Όρος Σινά στην Αίγυπτο. Θα επισκεφτούµε τον Πύργο Μπραν, γνωστό ως Πύργο του Δράκουλα, ο οποίος κτίστηκε το 14ο αιώνα ως αμυντικό φρούριο απέναντι στις οθωμανικές επιθέσεις.  Στη συνέχεια φτάνουμε στο Μπρασόφ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο . Διανυκτέρευση.

 

ΠΕΜΠΤΗ 13/6

Μπρασόφ-Σιγκισοάρα-ΣιµπίουΜετά το πρωινό μας θα περιήγηθούμε στο Μπρασόφ, όπου θα δούµε την παλιά πόλη και τη Μαύρη εκκλησία, γοτθικού ρυθµού, τη µεγαλύτερησε µέγεθος στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη Σιγκισοάρα γενέτειρα του ΒλατΤέπες, του Περίφηµου ∆ράκουλα των Καρπαθίων. Συνεχίζουμε για το Σιµπίου που διετέλεσε πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2007 και έχει ανακηρυχθεί διατηρητέα πόλη της UNESCO. Θα δούμε την πόλη και καιτη Μητρόπολη που είναι κτισμένη στα θεμέλια της Βυζαντινής Αγίας Σοφίας, την πλατεία Χουέτ µε την Ευαγγελική Εκκλησία που είναι περιτριγυρισμένη µε πέντε πύργους και το Δημαρχείο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος για περιήγηση της πόλης .

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/6

Σιµπίου-Τιµισοάρα-Βελιγράδι

   

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για Βελιγράδι. Στην διαδρομή µας θα συναντήσουμε την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ρουµανίας, τη γραφική Τιµισοάρα που έχει το παρατσούκλι «Μικρή Βιέννη». Πράγματι, οι αυστριακές επιρροές είναι εμφανείς στην αρχιτεκτονική, το φαγητό και τον πολιτισμό. Πρόκειται για µία πόλη που αξίζει να την περπατήσουµε, χωρισµένη σε τετράγωνα που κρύβουν αρχιτεκτονικά διαµάντια. Το κέντρο είναι όλο πεζοδροµηµένο. Σηµαντικά αξιοθέατα είναι ο Ορθόδοξος Καθεδρικός Ναός, η πλατεία Ουνίριι, το πολύχρωµο κτήριο και το πάρκο των Ρόδων. Συνεχίζουµε το ταξίδι µας για Βελιγράδι. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουµε µια βόλτα στο µεγάλοπεζόδροµο της οδού ΚνεζΜιχαήλοβα όπως και στην Σκαντάρλια.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6

Βελιγράδι (περιήγηση πόλης)-Θεσσαλονίκη

Μετα το πρωινό μας θα έχουμε περιήγηση στο Βελιγράδι. Θα δούμε τα κατεστραµµένα κτίρια από τον πόλεµο των Νατοϊκών δυνάµεων, το κρατικό Θέατρο, το Εθνικό και εθνολογικό µουσείο, τη Βουλή, το ∆ηµαρχείο της πόλης την εκκλησία του Αγίου Σάββα και το Σερβικό Πατριαρχείο. Επίσης θα δούμε το κάστρο Καλεµέγκνταν όπου απέναντι βρίσκεται η φυλακή που οι Τούρκοι κρατούσαν αιχµάλωτο τον ήρωα της Ελληνικής επανάστασης Ρήγα Φεραίο µαζί µε τους συντρόφους του. Προς τιµή του σήµερα οι Σέρβοι έστησαν µνηµείο µε την προτοµή του σε περίοπτη θέση. Μετά την περιήγηση µας αναχώρηση µε τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στη Θεσσαλονίκη τακτοποίση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για µια πρώτη γνωριµία µε την νύφη του Θερµαϊκού.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/6

Θεσσαλονίκη-Αθήνα

Πρωινό πανοραμική ξενάγηση στην πόλη και αναχώρηση. Με τις ανάλογες στάσεις φτάνουμε νωρίς το βράδυ στην Αθήνα.

 

Τιμή : 485€

 

Περιλαμβάνει:

Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν

Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε ξενοδοχεία 4 **** ΚΕΝΤΡΙΚΑ με πρωινό

6 δείπνα

Συνοδός του γραφείου μας

Τοπικοι πιστοποιημένοι ελληνόφωνοι ξεναγοί

Ασφάλεια Αστικής Ευθυνης

Ενημερωτικό υλικό και χάρτες

 

Δεν περιλαμβάνει : Φόροι πόλεων , είσοδοι σε μουσεία , ποτά και αναψυκτικά στα δείπνα.

 

 

 

Eαν επιθυμείτε επιπλέον ασφάλεια ταξιδιού επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε.

 

 

 • Συμπεριλαμβάνεται
  Ημιδιατροφη
  Μεταφορά με Πουλμαν
 • Δεν Συμπεριλαμβάνεται
  Εισιτήρια πλοίων
  Πλήρη διατροφή
  Συμπεριλαμβάνονται Φόροι
  Εισιτήρια Εισόδου (Μουσεία, Παραστάσεις, κλπ)
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Τουριστικός Οδηγός
  Πρωινό
1

Τοποθεσία Ταξιδίου