Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Δωροκάρτα!

Κάντε δώρo στους φίλους σας και τους συγγενείς από το σπίτι ! Διαλέξτε το ποσό που θέλετε και δώστε τους μία δωροεπιταγή για να την χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν και για όποιον προορισμό ή τουριστική υπηρεσία επιθυμούν. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες...

Ακολουθήστε μας

WordPress Gallery

Tel : (+30) 2102911366 & (+30) 2102928965

Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Top
Δευτέρα 10/8-17/8 Πακέτο Διακοπών στην Αιδηψό | Μαυρογιάννης Travel
8357
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-8357,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Δευτέρα 10/8-17/8 Πακέτο Διακοπών στην Αιδηψό

Δευτέρα 10/8-17/8 Πακέτο Διακοπών στην Αιδηψό

€210

per person

Η αναζωογονητική βουτιά στις θερμές πηγές της δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο θα επισκεφθείτε τη θρυλική λουτρόπολη της βόρειας Εύβοιας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10/8-17/8  8ΗΜΕΡΗ

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ

 

Οι θερμές πηγές της Αιδηψού, λόγω αυτής της σπουδαιότητάς τους, καθόρισαν πολύ την ιστορία του τόπου, άλλες φορές θετικά και άλλες αρνητικά. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού προσείλκυαν παραδοσιακά πλήθος κόσμου, μεγάλου σε ηλικία, που αναζητούσε θεραπεία και ανακούφιση. Έτσι όμως αγνοήθηκαν οι χαλαρωτικές ιδιότητες των λουτρών αλλά και η μεταγενέστερη φιλοσοφία του spa, του τρόπου δηλαδή που ο σύγχρονος Δυτικός άνθρωπος χρησιμοποιεί το νερό για ευεξία και αναζωογόνηση. Παράλληλα όμως παραγνωρίστηκαν και οι υπόλοιπες χάρες της βορειοδυτικής Εύβοιας: τα τοπία με πλούσια βλάστηση δίπλα ακριβώς στη θάλασσα, η πλούσια ιστορία, η χορταστική γαστρονομία.

Διαμονή στο ξενοδοχείο Καπόλος

Τιμή:  210€

Περιλαμβάνει : Διαμονή σε ξενοδοχείο  , πρωινό και μεσημεριανό , μία λουτροθεραππεία την ημέρα στην Πισίνα του ξενοδοχείο και εισιτήρια πλοίων .

 

 

 • Include
  Εισιτήρια πλοίων
  Ημιδιατροφη
  Συμπεριλαμβάνονται Φόροι
  Μεταφορά με Πουλμαν
  Πρωινό
 • Not Included
  Πλήρη διατροφή
  Εισιτήρια Εισόδου (Μουσεία, Παραστάσεις, κλπ)
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Τουριστικός Οδηγός
1

Tour Location