Επικοινωνία

Τηλ: (+30) 210 291 1366 & (+30) 210 292 8965
Τραλλέων 88, 11164 - Γαλάτσι
Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Στείλτε μας ένα αίτημα!


















    Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα!

    Tel : (+30) 210 291 1366 & (+30) 210 292 8965

    Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

    espa banner
    Top
    25H ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ – Mavrogiannis Travel | Από το 1980 κάνουμε τα όνειρά σας ταξίδια!
    11980
    tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-11980,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

    25H ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

    25H ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

    ανα άτομο

    ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-26/03 ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑΣ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ…

    ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-26/03 ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑΣ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – Διαμονή στο Λουτράκι

    Τριήμερη στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

    1η Ημέρα: Ήρθε η ώρα για χαλάρωση. Αναχώρηση από Αθήνα με προορισμό τα μαγευτικά Λουτρά Πόζαρ και τα ιαματικά Λουτρά. Θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τρία μπάνια στα Ιαματικά Λουτρά. Θα κατευθυνθούμε στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας με την πρώτη μας στάση στο ύψος της Λαμίας για καφέ. Έπειτα θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας έχοντας στο πλάι την μαγική Εύβοια.  Επόμενη  στάση στο ύψος του Κορινού για το μεσημεριανό μας γεύμα. Αναχωρούμε με την επόμενη μας στάση να είναι το Νέο Μουσείο Βεργίνης, όπου θα περιηγηθούμε στο μουσείο με ξενάγηση. Ενα πραγματικό στολίδι, αποτελεί το Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών στη Βεργίνα της Ημαθίας. Λιτό και πρωτοποριακό εντυπωσιάζει με τις αδρές γραμμές του που γίνονται ένα με τον αρχαιολογικό χώρο και καταφέρνει να ενώσει δυναμικά το σύνολο των παλαιών, αλλά και των νέων αρχαιολογικών θυλάκων της αρχαίας πόλης. Επόμενος προορισμός το ξενοδοχείο μας 4  ΕΠΟΧΕΣ στο χωριό του Λουτρακίου το οποίο βρίσκεται 2χλμ. από τα Λουτρά Πόζαρ. Στο ξενοδοχείο θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε χρήση των παροχών του ξενοδοχείου όπου είναι εντυπωσιακές: spa, εσωτερική, θερμαινόμενη, πισίνα, χαμάμ, σάουνα, υδρομασάζ, γυμναστήριο. αφού τακτοποιηθούμε και χαλαρώσουμε θα έχουμε τον χρόνο είτε για παραμονή στο ξενοδοχείο είτε για νυχτερινό μπάνιο στα Λουτρά Πόζαρ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για φαγητό στο Λουτράκι. Διανυκτέρευση.

     

    Διήμερη στα Λουτρά Πόζαρ

     

    2η Ημέρα: Νωρίς το πρωί πριν το πρωινό μας όσοι θέλουν θα έχουν την δυνατότητα να μεταβούν στα Λουτρά για το πρωινό μας μπάνιο, όσοι δεν επιθυμούν θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό. Αναχώρηση με προορισμό την Έδεσσα με τους όμορφους καταρράκτες της, όπου θα πιούμε τον καφέ μας στις με μια βόλτα δίπλα στην φύση. Συνεχίζουμε την πορεία μας με τελικό προορισμό τον Παλαιό Αγ. Αθανάσιο όπου θα κάνουμε την βόλτα μας και θα πάρουμε το μέσημεριανό μας γεύμα. Επιστροφή στο Λουτράκι και αναχώρηση λίγο πιο μετά για το βραδινό μας μπάνιο για όσους το επιθυμούν ειδάλλως παραμονή στο ξενοδοχείο και χρήση των υπηρεσιών (εσωτερική πισίνα κλπ.). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

    3η Ημέρα:

    Όσοι επιθυμούν θα έχουν χρόνο για ένα ακόμα μπάνιο στα Λουτρά , επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό και αναχώρηση 10.00 από τα Λουτρά Πόζαρ με κατεύθυνση το Λιτόχωρο.

    Αναχώρηση από τα Λουτρά Πόζαρ με κατεύθυνση το Λιτόχωρο. Στο Λιτόχωρο θα πάρουμε το μεσημεριανό μας φαγητό και θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα.

     

    Τιμή : 185€ Διαμονή στο ξενοδοχείο 4 Εποχές Ξενοδοχείο & Spa Στο Λουτράκι Αριδαίας με εσωτερική πισίνα, jacuzzi, sauna.

     

     

    ΔΙΗΜΕΡΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 25-26/03 ΜΕΤΕΩΡΑ  – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ

    1η Ημέρα: Αναχώρηση από Αθήνα για Λίμνη Πλαστήρα. Θα κινηθούμε στο εθνική οδό Αθηνών Τρικάλων όπου μέσω αυτής θα φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό την Λίμνη Πλαστήρα, μία τεχνητή λίμνη που απλώνεται στο οροπέδιο της Νεβρόπολης. Θα έχουμε το μεσημεριανό μας γεύμα με θέα τη Λίμνη . Από εκεί αναχώρηση για την Καλαμπάκα όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

    2η Ημέρα: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τα Μετέωρα. Πρώτη στάση στα Μετέωρα στον Αγ. Στέφανο. Αναχώρηση για το όμορφο γεφύρι της Πύλης οπού θα έχουμε χρόνο να το διασχίσουμε κ να βγάλουμε τις φωτογραφίες μας. Στην συνέχεια για το Περτούλι οπού θα έχουμε το καφέ μας . Θα καταλήξουμε στην Ελάτη για να βολτάρουμε στα μαγαζάκια με τα παραδοσιακά προϊόντα, θα απολαύσουμε το καθαρό οξυγόνο που μας χαρίζει η περιοχή και θα γευματίσουμε για το μεσημέρι . Αναχώρηση για Αθήνα.

     

    Διήμερη Εκδρομή Λίμνη Πλαστήρα Μετέωρα Ελάτη Περτούλι

     

    Τιμή :80€ με πρωινό
    Περιλαμβάνει: Διαμονή στην Καλαμπόκα, μεταφορά με πολυτελές πούλμαν, πρωινό, φόρος διαμονής.

     

    ΔΙΗΜΕΡΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 25-26/03 ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ – ΛΙΜΝΗ ΚΑΡΛΑ

    1η Ημέρα: Αναχώρηση από Αθήνα με ενδιάμεση στάση θα φτάσουμε στον προορισμό μας που είναι το Πήλιο. Θα απολαύσουμε την θέα από ψηλά με φόντο την πόλη του Βόλου. Στάση στο χωριό της Μακρινίτσας, όπου θα έχουμε χρόνο να βολτάρουμε στα πανέμορφα σοκάκια, στην παραμυθένια πλατεία με τα πολλά τραπεζάκια και να πιούμε τον καφέ μας στην σκιά που σχηματίζουν τα πλατάνια. Επίσης στην Μακρινίτσα θα πάρουμε το μεσημεριανό μας γεύμα. Γεμάτοι όμορφες εικόνες θα αναχωρήσουμε για την πόλη του Βόλου. Στον Βόλο θα βολτάρουμε στην παραλία και θα πιούμε τον απογευματινό μας καφέ. Αυτός ο Βόλος πάντα μας μαγεύει!Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή της Αγχιάλου. Τακτοποίηση. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθείτε τα τσιπουράδικα της Αγχιάλου.

     

    Μακρινίτσα

    Μακρινίτσα

     

    Μουσείο Ταλαπάτα

    Μουσείο Ταλαπάτα

    2η Ημέρα: Λίγο μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας N. & Σ. Τσαλαπάτα όπου στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, η παραγωγική διαδικασία έχει ανασυντεθεί βήμα προς βήμα:  βαγονέτα, δεξαμενές αργίλου, τριβεία, πρέσες, κοπτήρες, ξηραντήρια, η επιβλητική κάμινος Hoffmann,  καθώς και τελικά προϊόντα, τούβλα και κεραμίδια διαφόρων τύπων. Στην συνέχεια θα κινηθούμε προς την λίμνη Κάρλα όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο Λημναίος Πολιτισμού της Λίμνης Κάρλας με ξενάγηση. Το μουσείο βρίσκεται στο χωριό Κανάλια όπου θα πάρουμε το μεσημεριανό μας γεύμα. Επιστροφή στην Αθήνα.

     

    Λίμνη Κάρλα

    Λίμνη Κάρλα

     

    Τιμή: 75€/άτομο σε δίκλινο άτομο.
    Περιλαμβάνει: Διαμονή στην Αγχιάλο, πρωινό, μεταφορά με πολυτελές πούλμαν, φόρος διαμονής
    Δεν Περιλαμβάνει: Είσοδοι στα μουσεία, ότι δεν αναφέρεται παραπάνω. 

     

     

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/03 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ – ΒΥΤΙΝΑ

    Αναχώρηση για την καρδία της Πελοπονήσου και την πρωτεύουσά της τη Τρίπολη. Θα παραμείνουμε για να παρακολουθήσουμε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και να περιπλανηθούμε στην πόλη.

    Επόμενος σταθμός μας η Βυτίνα , ένας πανέμορφος ορεινός οικισμός χτισμένος σε υψόμετρο 1.033 μέτρων, πάνω στο Μαίναλο. Μοναδική παραδοσιακή αρχιτεκονική  με τη  μεγάλη κεντρική πλατεία και τον Άγιο Τρύφωνα με το μαύρο μάρμαρο να στέκει εκεί . Αμέτρητα πεύκα, έλατα , καστανιές και το δρομάκι της αγάπης είναι απο τα πιό όμορφα σημεία που αξίζει να περπατήσει κανείς, θα παραμείνουμε και για το μεσημεριάνο μας γεύμα .

    Το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα . Τιμή :22€

     

     

    ΚΥΡΙΑΚΗ 25/03 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΩΤΟ ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ

    Αναχώρηση απο Αθήνα για το Διακοπτό .Όσοι επιθυμούν μπορούν από εκεί να επιβιβαστούν στον Οδοντωτό και μέσα από μια όμορφη διαδρομή μέσα στο Βουραϊκό ποταμό και το ομώνυμο φαράγγι θα καταλήξουμε στα Καλάβρυτα. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την Αγ. Λαύρα.

    H Μονή της Αγίας Λαύρας, ένας από τους σημαντικότερους ιστορικούς χώρους του τόπου μας, με ζωντανή ομως παρουσία μέχρι και σήμερα, βρίσκεται κοντά στην πόλη των Καλαβρύτων.

    Απέχει απ’ αυτήν μόνο 6 χιλιόμετρα και η πρόσβαση είναι αρκετά εύκολη, αφού το οδικό δίκτυο μέχρι εκεί δεν δημιουργεί κανένα εμπόδιο. Για τα Καλάβρυτα υπάρχει καθημερινή συγκοινωνία από τήν Αθήνα και την Πάτρα. Μπορεί επίσης να επισκεφθεί κανείς την Αγία Λαύρα και από το Διακοπτό πηγαίνοντας έως τα Καλάβρυτα (22 περίπου χλμ) με τον γνωστό οδοντωτό σιδηρόδρομο.

    Το τοπίο στην περιοχή της Μονής είναι ιδιαίτερα όμορφο καθώς οι εδαφολογικοί σχηματισμοί δημιουργούν ασυνήθιστες εναλλαγές, τις όποιες μπορεί κανείς να απολαύσει από την αρχή κιόλας της επίσκεψής του.

    Έπειτα στα Καλάβρυτα θα έχουμε τον χρόνο να πάρουμε το μεσημεριανό μας γεύμα, να κάνουμε βόλτα στην πόλη και να περιπλανηθούμε στους όμορφους δρόμους που είναι με παραδοσιακά προϊόντα.

    Το απόγευμα θα επισκεφτούμε τη Μονή του Μέγα Σπηλαίου, χτισμένη  το 362 σε ένα εντυπωσιακό τοπίο στην είσοδο μιας φυσικής σπηλιάς. Θα παραμείνουμε στη Μονή να προσκυνήσουμε και όσοι επιθυμούν μπορούν πάρουν τον καφέ τους  ή λουκουμάδες.

    Από εκεί αναχώρηση για Αθήνα με σύντομη στάση στον Ισθμό. 

    Τιμή : 22 €  η μεταφορά

    Τιμή :  29 € μεταφορά και το εισιτήριο του Οδοντωτού

    Εάν επιθυμείτε εισιτήριο για τον Οδοντωτό κάντε την κράτηση έγκαιρα και την εξόφληση του εισιτηρίου

     

    ΚΥΡΙΑΚΗ 26/3 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ – ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

    Ναός επικούρειου ΑπόλλωναΗμερήσια στην Ανδρίτσαινα, αναχώρηση στάση για καφέ μετά το Τούνελ του Αρτεμισίου και συνεχίζουμε για Καρύταινα σύντομη στάση στην Γέφυρα τον Λούσιο Ποταμό. Επόμενος σταθμός μας ο  Ιερό Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα είναι ένας από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους της αρχαιότητας. Αφιερώθηκε από τους Φιγαλείς στον Απόλλωνα , ο ναός υψώνεται επιβλητικά στα 1.130 μέτρα, στο κέντρο της Πελοποννήσου. Από εκεί αναχώρηση για την Ανδρίτσαινα όπου  θα επισκεφτούμε το λαογραφικό μουσείο θα έχουμε χρόνο να  παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό. Από εκεί αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

    Τιμή: 25€
    Περιλαμβάνει ξενάγηση

     

     

    • Περιλαμβάνει
      Μεταφορά με Πουλμαν
      Πρωινό
    • Δεν Περιλαμβάνει
      Εισιτήρια πλοίων
      Πλήρη διατροφή
      Ημιδιατροφη
      Συμπεριλαμβάνονται Φόροι
      Εισιτήρια Εισόδου (Μουσεία, Παραστάσεις, κλπ)
      Διαμονή σε Ξενοδοχείο
      Τουριστικός Οδηγός
    1

    Tour Location

    GreekEnglishGermanFrench
    Μετάβαση στο περιεχόμενο