Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Δωροκάρτα!

Κάντε δώρo στους φίλους σας και τους συγγενείς από το σπίτι ! Διαλέξτε το ποσό που θέλετε και δώστε τους μία δωροεπιταγή για να την χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν και για όποιον προορισμό ή τουριστική υπηρεσία επιθυμούν. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες...

Ακολουθήστε μας

WordPress Gallery

Tel : (+30) 2102911366 & (+30) 2102928965

Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Top
Δείτε όλο το πρόγραμμα εκδρομών
4238
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4238,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Πρόγραμμα εκδρομών

€0

per person

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να δείτε τις εκδρομές μία μία απο το link ΕΚΔΡΟΜΕΣ είτε απο την ΑΡΧΙΚΗ σελίδα βάζοντας τα κριτήρια που επιθυμείτε . Σας ανοίγει το κάθε πακέτο σε μία σελίδα με φωτογραφίες και τον χάρτη για την καλύτερή σας ενημέρωση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

 

ΙΟΥΛΙΟΣ

 

Πρόσεχε να προφέρει καθαρά τη λέξη θ ά λ α σ σ α έτσι που

να γυαλίσουν μέσα της όλα τα δελφίνια  Κι η ερημιά πολλή που να χωρά ο Θεός κι η κάθε μια σταγόνα σταθερή στον

ήλιο ν’ ανεβαίνει

Τα Ετεροθαλή του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7- ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7 ΔΙΗΜΕΡΗ

ΑΝΔΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7

Αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας. Απόπλους του πλοίου για το Λιμάνι της Άνδρου θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν  και θα μεταβούμε στη Χώρα για να γνωρίσουμε την όμορφη ναυτική πόλη . Θα επισκεφτούμε το Μουσείο Γουλανδή και την έκθεση  Σύγχρονης Τέχνης που δημιουργήθηκε με σκοπό να στεγάσει και να παρουσιάσει τη συλλογή έργων του Ανδριώτη γλύπτη Μιχάλη Τόμπρου την οποία κληροδότησε στην ιδιαίτερη πατρίδα του αλλά και μέρος της συλλογής του Ιδρύματος, που περιλαμβάνει έργα από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες  , το Ναυτικό Μουσείο  αποτελεί μαζί με την πλατεία και τον ανδριάντα του “Αφανούς Ναύτη”, δωρεά της οικογένειας Νικ. Ι. Γουλανδρή. Ιδρύθηκε το 1972 και καταγράφει τη ναυτική παράδοση του νησιού μέσα από ναυτικά όργανα, χάρτες, παλιά ναυλοσύμφωνα, λιθογραφίες και μοντέλα ανδριώτικων πλοίων . Αναχώρηση για το Ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7

Μετά το πρωινό μας  θα επισκεφτούμε και το μοναστήρι Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας χρονολογείται από το 1.325 μ.Χ., όταν στην περιοχή Λίτρες παρουσιάζεται θαυματουργικά η Αγία Μαρίνα σε γέροντα ασκητή και του υποδεικνύει να βρει την “κεκρυμμένη εικόνα” της σε μια σχισμή ενός βράχου, όπως και έγινε. Επόμενος σταθμός μας το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου Η πολυαιώνια Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου εν Μύροις βρίσκεται στην πλαγιά του βουνού στη θέση Ώρες , λίγο μετά τα Αποίκια, βόρεια της Χώρας. Από εδώ μπορείτε να θαυμάσετε την όμορφη θέα στην κοιλάδα της Άχλας. Η Μονή Χτίστηκε το 11ο αιώνα ενώ το 1760 έγιναν επισκευαστικά έργα. Στη μονή φυλάσσεται και η μυροβλίζουσα εικόνα της Παναγίας των Βλαχερνών από εκεί θα καταλήξουμε στο Μπατσί που θα καταλήξουμε για μπάνιο κα φαγητό από εκεί αναχώρηση για το Γαύριο έως την ώρα του απόπλου του Πλοίου. Άφιξη στη Ραφήνα και από εκεί θα μεταβούμε στο Γαλάτσι.

Τιμή : 120 €

Περιλαμβάνει  :Μεταφορά με πούλμαν από την Αθήνα που θα μας ακολουθήσει και στο νησί , εισιτήρια πλοίου σε οικονομική θεση , ξενοδοχείο με πρωινό  και φόρο διαμονής.

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7 – ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7 ΔΙΗΜΕΡΗ

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7

Αναχώρηση 8.00 από Γαλάτσι για Ισθμό, στάση στο Αρτεμίσιο για καφέ. Συνεχίζουμε για Τρίπολη, Σπάρτη και φτάνουμε στην όμορφη Μονεμβασιά . Μέσα στα μεσαιωνικά τείχη της Μονεμβασιάς βρίσκεται μια από τις πιο καλοδιατηρημένες και ζωντανές καστροπολιτείες στην Ελλάδα, που συγκεντρώνει όλο το χρόνο φανατικούς επισκέπτες. Θα παραμείνουμε για να περιπλανηθούμε στην όμορφη καστροοπολιτεία , για μπάνιο και φαγητό .Στη συνέχεια μετάβαση στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Πούντα. Από εκεί θα πάρουμε το καράβι μαζί με το πούλμαν και θα πάμε στην Ελαφόνησο. Στην Παραλία του Σίμου θα παραμείνουμε για το μπάνιο μας και να απολαύσουμε τα γαλαζοπράσινα νερά της. Από θα επιστρέψουμε στο λιμάνι της Ελαφονήσου οπού θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα. Θα πάρουμε το πλοίο και θα επιστρέψουμε στην Πούντα και από εκεί αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή: 80€

Περιλαμβάνει : Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν , διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και φόρος διαμονής.

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΑΝΔΡΟ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

Αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας  . Απόπλους του πλοίου  για το Λιμάνι της Άνδρου θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν θα επισκεφτούμε και το μοναστήρι Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας χρονολογείται από το 1.325 μ.Χ., όταν στην περιοχή Λίτρες παρουσιάζεται θαυματουργικά η Αγία Μαρίνα σε γέροντα ασκητή και του υποδεικνύει να βρει την “κεκρυμμένη εικόνα” της σε μια σχισμή ενός βράχου, όπως και έγινε. Συνεχίζουμε για τη Χώρα για να γνωρίσουμε την όμορφη ναυτική πόλη .Θα επισκεφτούμε το Μουσείο Γουλανδή και την έκθεση  Σύγχρονης Τέχνης που δημιουργήθηκε με σκοπό να στεγάσει και να παρουσιάσει τη συλλογή έργων του Ανδριώτη γλύπτη Μιχάλη Τόμπρου την οποία κληροδότησε στην ιδιαίτερη πατρίδα του αλλά και μέρος της συλλογής του Ιδρύματος, που περιλαμβάνει έργα από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες  , το Ναυτικό Μουσείο αποτελεί μαζί με την πλατεία και τον ανδριάντα του “Αφανούς Ναύτη”, δωρεά της οικογένειας Νικ. Ι. Γουλανδρή. Ιδρύθηκε το 1972 και καταγράφει τη ναυτική παράδοση του νησιού μέσα από ναυτικά όργανα, χάρτες, παλιά ναυλοσύμφωνα, λιθογραφίες και μοντέλα ανδριώτικων πλοίων . Επόμενος σταθμός μας το Μπατσί για μπάνιο και φαγητό. Αναχώρηση για το Λιμάνι – Γαύριο  που θα παραμείνουμε μέχρι να έρθει το πλοίο  μας . Απόπλους του πλοίου. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Αθήνα.

Τιμή: 55€ εισιτήρια πλοίου σε οικονομική θέση και μεταφορά

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΤΗΝΟΣ

Ταξιδιωτικό γραφείο Mavrogiannis Travel ΤΗΝΟΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

Αναχώρηση 6.00 για Ραφήνα επιβίβαση στο πλοίο για το νησί της Μεγαλόχαρης. Άφιξη στην Τήνο  όπου μας περιμένει πούλμαν  για να μας μεταφέρει στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Ελεύθερος χρόνος μέχρι 17:00 την ώρα του απόπλου του πλοίου  για την Ραφήνα. Το πούλμαν θα μας περιμένει στη Ραφήνα και από εκεί επιστροφή στην Αθήνα.

ΤΙΜΗ:   60 €  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά, εισιτήρια πλοίων σε οικονομική θέση, συνοδός εκδρομής.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΣΠΕΤΣΕΣ

Ταξιδιωτικό γραφείο Mavrogiannis Travel SPETSESΑναχώρηση από Αθήνα για τον Ισθμό σύντομη στάση και συνεχίζουμε για Τραχεία Πόρτο Χέλι στάση και συνεχίζουμε για την Κόστα, άφιξη, παραμονή για να πάρουμε προαιρετικά το καραβάκι και να περάσουμε στις Σπέτσες. Στις Σπέτσες θα επισκεφτούμε το σπίτι της Μπουμπουλίνας, θα μπορέσουμε να κάνουμε βόλτες με άμαξα και να κάνουμε τον γύρο του νησιού. Θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και φαγητό. Αναχώρηση από την Κόστα αργά το απόγευμα. Στάση στην Τραχειά για να αγοράσουμε τυριά και αναχώρηση για Γαλάτσι. Τιμή :  20€ η μεταφορά

Ταξιδιωτικό γραφείο Mavrogiannis Travel ταξίδι ΣΠΕΤΣΕΣ

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΥΔΡΑ

Αναχώρηση σύντομη στάση στον Ισθμό και από εκεί συνεχίζουμε την διαδρομή μας για τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης , Σοφικό για να φτάσουμε στο Μετόχι. Από εκεί όσοι επιθυμούν θα πάρουν το πλοίο για να μεταβούν στην Ύδρα. Η Πόλη είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στη βραχώδη πλαγιά, γύρω από το λιμάνι, δημιουργώντας μια μοναδική αρμονία μεταξύ αρχιτεκτονικής και περιβάλλοντος, φαντάζει σαν ένας πίνακας ζωγραφικής με γκρι, άσπρα και μπλε χρώματα πάνω από Δεξιά και αριστερά, στην είσοδο του λιμανιού της Ύδρας, βρίσκονται οι Προμαχώνες με τα κανόνια, που προστάτευαν την Ύδρα. Στην αριστερή πλευρά του λιμανιού, δυτικά από το άγαλμα του Α. Μιαούλη, κατά μήκος της προκυμαίας, βρίσκεται το Λιμεναρχείο, που στεγάζεται στην παλιά, πετρόχτιστη μπαρουταποθήκη. Θα παραμείνουμε για να περπατήσουμε και να θαυμάσουμε το νησί , για μπάνιο και το μεσημεριανό μας γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση από το Μετόχι για την Αθήνα.

ΤΙΜΗ: 32€ με το εισιτήριο του πλοίου.

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΑΛΜΥΡΟΠΟΤΑΜΟΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ

     Τουριστικό γραφείο Μαυρογιάννης Ευβοια εκδρομή

Αναχώρηση από 8.00 για Χαλκίδα , Αμάρυνθο σύντομη στάση για καφέ και από εκεί θα μεταβούμε στη παραλία του Αλμυροπόταμου. Ο Αλμυροπόταμος είναι ένα παραδοσιακό χωριό,  σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του Ευβοϊκού την παραλία του Αλμυροποτάμου στο βάθος του ομώνυμου κόλπου, η οποία έλκει πλήθος επισκεπτών με συνεχή ανάπτυξη και σημαντικά βήματα στην τουριστική υποδομή της. Η παραλία κατά μήκος του οικισμού, οργανωμένη με ομπρέλες, καμπίνες και ντους, είναι αμμώδης με ήσυχα καθαρά νερά, ρηχά στη βορινή πλευρά ενώ αντίθετα βαθειά στη νότια. Τα αλμυρίκια και οι ευκάλυπτοι κατά μήκος της παραλίας χαρίζουν απλόχερα τον πλούσιο ίσκιο τους στους λουόμενους. Θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση για  καφέ.  Τιμή : 20€

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ

ΛΕΧΑΙΟ

 

Αναχώρηση 14:30

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/7 -20/7  ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ – ΣΥΒΟΤΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

Τουριστικό γραφείο Μαυρογιαννης Σύβωτα

Παρασκευή 17/7

Αναχώρηση  8.00 από Αθήνα   στάση για στάση στο ύψος της  Ακράτα στην Εθνική Οδό για καφέ . Συνεχίζουμε μέσω της γέφυρας  Ρίου- Αντιρρίου, για το  Μενίδι παραμονή για  φαγητό ,και  συνεχίζουμε για πόλη της Άρτας,   οπού θα έχουμε στάση στο πέτρινο γεφύρι της Άρτας . Καταλήγουμε στη πόλη της Πρέβεζας όπου θα   παραμονή για καφέ και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

Σάββατο 18/7

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το Νεκρομαντείο  επίσκεψη στο φημισμένο νεκρομαντείο του αρχαίου ελληνικού κόσμου  και από εκεί πάμε στις πηγές του Αχέροντα .Συνεχίζουμε για  τα όμορφα Σύβοτα  με τα καταγάλανα νερά και τη μοναδική χρυσολευκη αμμουδιά  .Θα παραμείνουμε για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 19/7

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Πάργα . ‘Όσοι επιθυμούν θα πάρουν το καραβάκι και θα πάνε απέναντι στους Παξούς.  Οι Παξοί, το νησί που απέσπασε ο Ποσειδώνας από την Κέρκυρα, για να το κάνει ερωτικό καταφύγιο για τον ίδιον και την Αμφιτρίτη, είναι ένας τόπος ειδυλλιακός, προικισμένος αφειδώλευτα από τη φύση.

Δαντελωτές ακρογιαλιές, γραφικοί όρμοι, απόκρημνες ακτές και μαγευτικές θαλάσσιες σπηλιές, αιωνόβιες ελιές, πεύκα, κυπαρίσσια και θάμνοι εναρμονίζονται σε ένα ταιριαστό σύνολο. Παραμονή για μπάνιο και φαγητό.  Επιστροφή στην Πρέβεζα . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα 20/7

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη πόλη της Λευκάδας όπου θα έχουμε μικρή παραμονή  και έπειτα για να επισκεφτούμε το Νυδρί. Για όσους επιθυμούν υπάρχει δυνατότητα για προαιρετική κρουαζιέρα στα νησάκια Σκορπιός και Μαδουρή . Παραμονή στο Νυδρί  για γεύμα και  εν συνεχεία επιστροφή για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή :  200€

Περιλαμβάνει : Μεταφορές με πούλμαν , διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με 3 πρωινά , 3 γεύματα και φόρο διαμονής.

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  17-21/7  5ΗΜΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ταξιδιωτικό γραφείο Mavrogiannis Travel ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/7

Αναχώρηση  8.00 για τη Λαμία , στάση για καφέ  και  συνεχίζουμε για την Πιερία, τακτοποίηση στα δωμάτια. Γεύμα, ελεύθερο απόγευμα για μπάνιο. Δείπο. Διανυκτέρευση

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/7

Μετά το πρωινό ελεύθεροι για να χαρούμε τη θάλασσα.  Γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για την Παναγία Σουμελά. Προσκύνημα. Στάση στην Βέροια στην πλατεία Ελιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/7

Μετά το πρωινό ελεύθεροι για να χαρούμε τη θάλασσα. Γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για το Λιτόχωρο  οπου θα παραμείνουμε για καφέ και να περπατήσουμε στο Φαράγγι.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/7

Μετά το πρωινό ελεύθεροι για να χαρούμε τη θάλασσα και το απόγευμα αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Επίσκεψη στον Άγιο Δημήτριο , βόλτα για καφέ στην πλατεία Αριστοτέλους και για να περιηγηθούμε στη Συμπρωτεύουσα.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 21/7

Μετά το πρωινό ελεύθεροι για μπάνιο και το μεσημέρι αναχώρηση για τον Παλαιό Παντελεήμωνα. Παραμονή για φαγητό και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή :    245€ Με Ημιδιατροφή

Περιλαμβάνει : Μεταφορές με πούλμαν , διαμονή σε ξενοδοχείο,4  πρωινά , 4 δείπνα και εκδρομές τα απογεύματα.

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/7   ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΣΚΙΑΘΟ

tRAVEL AGENCY MAVROGIANNIS SKIATHOSΑναχώρηση πολύ νωρίς το πρωί από Γαλάτσι για την Γλύφα. Επιβίβαση και αναχώρηση με το πλοίο στις 09:00. Απόπλους καπετάνιος και το πλήρωμα διοργανώνουν στο κατάστρωμα έναν διαγωνισμό τοπικών χορών με συμμετοχή όσων το επιθυμούν, ενώ το ένα happening διαδέχεται το άλλο. Κατ’ αυτόν τον τρόπο φθάνουμε στην μεγαλύτερη και ομορφότερη παραλία της Σκιάθου τις Κουκουναριές , όπου παραμένουμε για 2,5 περίπου ώρες για να απολαύσουμε το μπάνιο μας στα καταγάλανα νερά και να δροσιστούμε με μία παγωμένη μπύρα κάτω από τα αμέτρητα πεύκα που κυριολεκτικά σταματούν εκεί που αρχίζει η αμμουδιά και η θάλασσα.

 

Το καραβάκι αναχωρεί και φτάνουμε στη Χώρα της Σκιάθου όπου το καράβι θα παραμείνει στο λιμάνι του νησιού . Έχουμε στη διάθεσή μας χρόνο για να γνωρίσουμε το νησί του Παπαδιαμάντη, και να απολαύσουμε το γεύμα μας σε μία από τις παραδοσιακές ταβέρνες της γραφικής παραλίας με φόντο το Μπούρτζι. Επιβίβαση στο καράβι προκειμένου να επιστρέψουμε. Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί και αντίστροφα ανάλογα με τις οδηγίες του Λιμεναρχείου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, επαναλαμβάνονται τα πρωινά happenings όπου όλοι οι επιβάτες μπορούν να διασκεδάσουν, μέχρι τις 19:00 όπου επιστρέφουμε στο Λιμάνι και αναχωρούμε για την πόλη μας. Αναχώρηση από εκεί για το Γαλάτσι αργά το βράδυ.

Τιμή : 38€

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/7 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΘΗΒΑ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ

Ταξιδιωτικό γραφείο Mavrogiannis Travel από το 1980 ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗΑναχώρηση 8.00 από Γαλάτσι. Σύντομη στάση για καφέ και αναχώρηση για την πόλη της Θήβας. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό μουσείο, ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μουσεία στην Ελλάδα, με συλλογές σπάνιες ή μοναδικές στο είδος τους . Ένα υπερσύγχρονο μουσείο, αντάξιο της μακράς ιστορίας των βοιωτικών πόλεων και των πλούσιων ευρημάτων που έφεραν στο φως οι μακροχρόνιες ανασκαφικές έρευνες πλειάδας αρχαιολόγων, αποκτά η γη του Ηρακλή, του Διόνυσου, του Κάδμου, του Οιδίποδα, της Αντιγόνης, του Πίνδαρου. Συνεχίζουμε για το Σαράντι οπού θα παραμείνουμε για μπάνιο και φαγητό . Η παραλία Σαράντι, που βρίσκεται στη Βοιωτία σε μια πανέμορφη περιοχή με πεντακάθαρα νερά αποτελεί ένα στολίδι του Κορινθιακού. Το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα. Τιμή :20€

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/7

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ  ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ

TRAVEL AGENCY MAVROGIANNIS SOUNIOΑναχώρηση 17:30 Τιμή :12€

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/7 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ

Αναχώρηση για Θήβα, Λαμία στάση για καφέ έξω από την πόλη της Λαμίας . Από εκεί θα αρχίσουμε να ανεβαίνουμε στον Τυμφρηστό. Προορισμός μας η Ιερά Μονή Προυσού που είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου , παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια καταλήγουμε μέσα στην πόλη του Καρπενησίου για το μεσημεριανό μας γεύμα. Από εκεί αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.  Τιμή: 25€

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/7 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΤΡΟΙΖΟΝΙΑ

Ταξιδιωτικό γραφείο Mavrogiannis Travel ΤΡΟΙΖΟΝΙΑΑναχώρηση για τα Τροιζόνια , σύντομη στάση έξω από την Λιβαδειά και από εκεί αναχώρηση για την Γλυφάδα όπου θα πάρουμε προαιρετικά  τα καϊκάκια θα μεταβούμε στα Τριζόνια το όμορφο νησάκι του Κορινθιακού . Λιλιπούτιο μεν το μεγαλύτερο κατοικημένο νησί του Κορινθιακού  διεκδικεί επάξια τη φήμη του πιο μικρού νησιού της χώρας.  Θα έχουμε χρόνο  να περπατήσουμε στο νησί να κολυμπήσουμε και να γευματίσουμε  . Το απόγευμα  αναχώρηση από το νησί με τα καραβάκια για την πλευρά της στερεάς για να επιβιβαστούμε στο πούλμαν και αναχώρηση για το  Γαλάτσι με ενδιάμεση στάση. Τιμή : 20€  η μεταφορά

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/7

ΛΕΥΚΑΝΤΙ – ΕΡΕΤΡΙΑ – ΚΥΜΗ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ MAYROGIANNIS ΕΥΒΟΙΑΑναχώρηση για την όμορφη Εύβοια , στάση για τον πρωινό μας καφέ στη Χαλκίδα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αρμά, η οποία βρίσκεται στη περιοχή Φύλλα Χαλκίδος. Η Μονή υπήρξε σημαντικό πνευματικό κέντρο κατά τη περίοδο της Τουρκοκρατίας, αλλά δυστυχώς διαλύθηκε λίγο μετά την απελευθέρωση. Στο εσωτερικό του ναού μπορούμε να θαυμάσουμε ποικιλία από άριστης τέχνης τοιχογραφίες που διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση. Χρόνος για προσκύνημα και περιήγηση στον όμορφο περίβολο. Αναχώρηση για το Λευκαντί, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό. Αργότερα θα πραγματοποιήσουμε στάση για καφέ στην Ερέτρια. Στη συνέχεια για το δρόμο της επιστροφής. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις. Τιμή : 20€

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/7  ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΜHΝΑΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ

Ταξιδιωτικό γραφείο Mavrogiannis Travel ΧΑΛΚΙΔΑΑναχώρηση 14:30      Τιμή :12€

 

 

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/7 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΤΗΝΟΣ

Ταξιδιωτικό γραφείο Mavrogiannis Travel ΤΗΝΟΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

Αναχώρηση 6.00 για Ραφήνα επιβίβαση στο πλοίο για το νησί της Μεγαλόχαρης. Άφιξη στην Τήνο  όπου μας περιμένει πούλμαν  για να μας μεταφέρει στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Ελεύθερος χρόνος μέχρι 14:30 την ώρα του απόπλου του πλοίου  για την Ραφήνα. Το πούλμαν θα μας περιμένει στη Ραφήνα και από εκεί επιστροφή στην Αθήνα.

ΤΙΜΗ:   60 €  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά, εισιτήρια πλοίων σε οικονομική θέση, συνοδός εκδρομής.

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/7- 26/7 ΔΙΗΜΕΡΗ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – KAΛΑΜΑΤΑ

Σάββατο 25/7

Αναχώρηση για την όμορφη Πελοπόννησο  . Σύντομη στάση στην Αλέα για φαγητό και από εκεί αναχώρηση για την Καλαμάτα. Στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας θα επισκεφτούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο τα ευρήματα που φιλοξενούσε μέχρι πρόσφατα το Μουσείο καλύπτουν μία περίοδο από την Εποχή του Χαλκού ως τη Ρωμαϊκή Περίοδο, και στο σύνολό τους προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Θα επισκεφτούμε και στην Εκκλησία της Υπαπαντής και από εκεί θα καταλήξουμε στην παραλία της Καλαμάτας  για μπάνιο και φαγητό . Το απόγευμα αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση .

Κυριακή 26/7 Μετα το πρωινό μας αναχώρηση για να περιηγηθούμε στο Κάστρο της Κυπαρισσίας , ενα κάστρο που δεσπόζει πάνω από την πόλη και προσφέρει μοναδική θέα προς την πόλη και το Ιόνιο πέλαγος. To κάστρο στη μορφή που σώζεται σήμερα είναι Φράγκικο. Κτίστηκε στα θεμέλια ενός παλιότερου Βυζαντινού φρουρίου που είχε κτιστεί στη θέση αρχαίας ακρόπολης. Υπήρξε ένα από τα πιο σημαντικά κάστρα στην Πελοπόννησο επί Φραγκοκρατίας.

 

Σύμφωνα με τη τη Μυθολογία, η Κυπαρισσία υπήρξε κτίσμα των «Γιγάντων», οι οποίοι λέγεται πως έχτισαν και την ακρόπολή της πάνω στην οποία κτίστηκε το κατοπινό μεσαιωνικό κάστρο. Ένα κάστρο θεμελιωμένο επάνω σε «κυκλώπεια» τείχη, με ογκόλιθους διαστάσεων μέχρι 4μ.✖1,64μ. Οι τεράστιες αυτές πέτρες ενέπνευσαν την ονομασία «κάστρο των Γιγάντων». Κατά τα ομηρικά χρόνια, η Κυπαρισσία ονομαζόταν «Κυπαρισσίεντας» και ανήκε στο βασίλειο της Πύλου. Στον Τρωικό Πόλεμο ο Κυπαρισσίεντας συμμετείχε με 11 πλοία υπό τη διοίκηση του Νέστορα, σύμφωνα με την Ιλιάδα. Αργότερα η περιοχή υποδουλώθηκε στους Σπαρτιάτες μαζί με την υπόλοιπη Μεσσηνία.

Θα παραμείνουμε για μπάνιο και φαγητό στην όμορφη παραλία και το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τιμή : 75€ Περιλαμβάνει: Μεταφορές , διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και φόρος διαμονή.

 

 

Το προγραμμά μας ανανεώνεται συνέχεια σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας και τις ταξιδιωτικές οδηγίες .

 

  

  • Departure
    ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ / ΠΑΤΗΣΙΩΝ / ΓΑΛΑΤΣΙ / ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΧΑΡΝΩΝ / ΓΑΛΑΤΣΙ / ΠΑΤΗΣΙΩΝ / ΟΜΟΝΟΙΑ
1

Tour Location

Write a Review

Accomodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value For Money