Επικοινωνία

Τηλ: (+30) 210 291 1366 & (+30) 210 292 8965
Τραλλέων 88, 11164 - Γαλάτσι
Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Στείλτε μας ένα αίτημα!


  Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα!

  Tel : (+30) 210 291 1366 & (+30) 210 292 8965

  Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

  espa banner
  Top
  25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 6ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ – Mavrogiannis Travel | Από το 1980 κάνουμε τα όνειρά σας ταξίδια!
  7479
  tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-7479,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
   

  25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 6ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ

  Mavrogiannis Travel | Από το 1980 κάνουμε τα όνειρά σας ταξίδια! / 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 6ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ

  25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 6ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ

  €850

  ανα άτομο

  ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ Ενα διαφορετικό κατανυκτικό ταξίδι όπως δεν…

  ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ

  Ενα διαφορετικό κατανυκτικό ταξίδι όπως δεν το έχετε ξανακάνει στους Αγίους Τόπους.

  Περιορισμένη διαθεσιμότητα, καθώς τα γκρουπ μας επιλέγουμε να είναι μικρά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Προσκυνητών. Η ξεναγός μάς είναι Θεολόγος με μεγάλη πείρα και άριστες γνώσεις των Αγίω Τόπων και Συνοδός του γραφείου μας για την καλύτερη εξυπητέρηση των ταξιδιωτών μας.

   

  ΕΚΔΡΟΜΗ στους ΑΓΙΟΥ ΤΟΠΟΥς

  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ: 20 – 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

   

  ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΙΟΠΠΗ – ΒΗΘΛΕΕΜ

  Ώρα 05:00΄. Συγκέντρωση και μεταφορά στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, από όπου στις 07:30΄ θα πετάξουμε με την Aegean Airlines για το Αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ, με άφιξη στις 09:30΄. Αμέσως μετά την έξοδό μας από το Αεροδρόμιο, θα μεταβούμε στην πόλη του Τελ Αβίβ, που σημαίνει “Λόφος της Άνοιξης”, μία σύγχρονη πόλη η οποία αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του σύγχρονου Ισραήλ, και στη γειτονική αρχαία Ιόππη (Γιάφφα), χτισμένες και οι δύο στις ακτές της Μεσογείου Θαλάσσης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Λύδδα, όπου θα προσκυνήσουμε τον Τάφο του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή της Βηθλεέμ. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

  ΤΡΙΤΗ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 Χοζεβά – ΜΟΝΕΣ Αγίου Θεοδοσίου ΚΑΙ Αγίου Σάββα – Βηθλεέμ

  Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μας για να επισκεφθούμε: την Ι. Μονή Χοζεβά, όπου βρίσκεται το σπήλαιο στο οποίο ο προφήτης Ηλίας παρέμεινε επί 3,5 χρόνια τρεφόμενος υπό του κόρακος και όπου ο Θεοπάτωρ Ιωακείμ προσευχόταν να του χαρίσει ο Θεός ένα τέκνο, τη Βηθανία (Ι. Μονή Λαζάρου, Μάρθας και Μαρίας), την Ι. Μονή του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων, την Ι. Μονή του Αγίου Σάββα (άβατος διά γυναίκας) στα βάθη της ερήμου της Ιουδαίας, και τον Ιερό Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, όπου θα προσκυνήσουμε το Ιερό Σπήλαιο της Θείας Γεννήσεως και θα ξεναγηθούμε στη μεγάλη Βασιλική του Ιουστινιανού, του 6ου αιώνος μ.Χ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

  ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΣΤΗΝ παλαια πολη της ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

  Μετά το πρωινό θα μεταβούμε στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ και στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, όπου θα προσκυνήσουμε τον Πανάγιο Τάφο του Κυρίου και τον Φρικτό Γολγοθά και θα ξεναγηθούμε λεπτομερώς στα εντός του Πανιέρου Ναού της Αναστάσεως παρεκκλήσια και προσκυνήματα. Στη συνέχεια θα οδοιπορήσουμε στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, όπου θα δούμε την Οδό του Μαρτυρίου, θα επισκεφθούμε το Πραιτώριο (Φυλακές του Κυρίου), τον Οίκο Ιωακείμ και Άννης (τόπος Γεννήσεως της Θεοτόκου) και θα καταλήξουμε στη Γεθσημανή (τάφος της Παναγίας, τόπος του Μαρτυρίου του Αγίου Στεφάνου και τόπος της προσευχής και αγωνίας του Κυρίου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

   

  ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 Μονή Αγίου Γερασίμου – Ιεριχώ

  Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε: το Όρος των Ελαιών (τόπος της Θείας Αναλήψεως του Κυρίου), τον Ιερό ποταμό Ιορδάνη, την ακριτική Ι. Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου, του μετά λέοντος εικονιζομένου και την πόλη της Ιεριχούς όπου βρίσκεται η Ι. Μονή του Προφήτου Ελισσαίου με τη γέρικη συκομορέα του Ζακχαίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

   

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΟΡΟΣ Θαβώρ – Ναζαρέτ – Κανά – Καπερναούμ – Τιβεριάδα

  Νωρίς το πρωί, και αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα μεταβούμε στην περιοχή της Γαλιλαίας όπου θα επισκεφθούμε: το Όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Θεία Μεταμόρφωση του Κυρίου και “έλαμψε το πρόσωπον αυτού ως ο ήλιος, τα δε ιμάτια αυτού εγένετο λευκά ως το φως”, τη Ναζαρέτ, η οποία πρώτη άκουσε το μήνυμα της σωτηρίας με τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, την Κανά, στην οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο θαύμα του Κυρίου, της μετατροπής του ύδατος εις οίνον, την Ιερά Μονή Αγίων Αποστόλων στην Καπερναούμ, στην οποία πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα των θαυμάτων του Κυρίου και τη λίμνη της Τιβεριάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

  ΣΑΒΒΑΤΟ, 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 Επιστροφή

   στην Ελλάδα

  Το πρωί θα μεταβούμε στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσωπικές επισκέψεις.Ώρα 17:00΄. Αναχώρηση για τ

  ο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ από όπου στις 21:10΄ θα πετάξουμε για την Αθήνα με ώρα άφιξης στις 22:20΄. Αφιξη στο αεροδρόμιο οπου θα μας περιμένει πούλμαν για να μας γυρίσει στο Γαλάτσι και στην Αθήνα.

   

  ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

  Συμμετοχή/άτομο Διαφορά μονόκλινου
  850€ 140€

   

   

  Συμπεριλαμβάνονται:

  • Μεταφορές απο και πρός το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
  • Το αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα – Τελ Αβίβ – Αθήνα, με την Aegean Airlines.
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.
  • Μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και μία παραδοτέα αποσκευή έως 23 κιλά.
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στο ως άνω ξενοδοχείο στην περιοχή της Βηθλεέμ, σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.
  • Πέντε (5) γεύματα εντός ξενοδοχείου.
  • Όλες οι μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ξεναγός καθ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
  • Συνοδός του γραφείου μας.
  • Η άνοδος με ταξί στο Όρος Θαβώρ.
  • Η μετάβαση στην Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα με μικρά λεωφορεία.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια.
  • Φιλοδωρήματα

  Δεν συμπεριλαμβάνονται

  • Προαιρετικές εκδρομές και εκδηλώσεις.
  • Η είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία.
  • Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων.

   

   

  • Οι πτήσεις είναι:

   

  AEGEAN AIRLINES

  20/03 A3926 ATH-TLV 07:30-09:30

  25/03 A3925 TLV-ATH 21:10-22:20

   

   

   

   

   

   

  Απαραίτητο διαβατήριο σε ισχύ.  Επικοινωνήστε έγκαιρα για κρατήσεις θέσεων και για τις ημερομηνίες διεξαγωγής της εκδρομής.

   

  Δείτε άλμπουμ απο φωτογραφίες μας στο παρακάτω σύνδεσμο

  https://www.facebook.com/pg/mavrogiannistravels/photos/?tab=album&album_id=2481627658514159

  • Αναχώρηση
   ΟΜΟΝΟΙΑ / ΠΑΤΗΣΙΩΝ / ΓΑΛΑΤΣΙ / ΑΧΑΡΝΩΝ
  • Περιλαμβάνει
   Ημιδιατροφη
   Συμπεριλαμβάνονται Φόροι
   Διαμονή σε Ξενοδοχείο
   Τουριστικός Οδηγός
   Μεταφορά με Πουλμαν
   Πρωινό
  • Δεν Περιλαμβάνει
   Εισιτήρια πλοίων
   Πλήρη διατροφή
   Εισιτήρια Εισόδου (Μουσεία, Παραστάσεις, κλπ)
  1

  Tour Location

  GreekEnglishGermanFrench
  Μετάβαση στο περιεχόμενο