Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Δωροκάρτα!

Κάντε δώρo στους φίλους σας και τους συγγενείς από το σπίτι ! Διαλέξτε το ποσό που θέλετε και δώστε τους μία δωροεπιταγή για να την χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν και για όποιον προορισμό ή τουριστική υπηρεσία επιθυμούν. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες...

Ακολουθήστε μας

WordPress Gallery

Tel : (+30) 2102911366 & (+30) 2102928965

Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Top
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ανακοίνωση | Mavrogiannis Travel | Απο το 1980 Ταξίδια, Εκδρομές , Μισθώσεις πούλμαν , Ταξιδιωτικά πακέτα
7663
post-template-default,single,single-post,postid-7663,single-format-standard,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Ανακοίνωση

Ανακοίνωση

Aγαπητοί συνταξιδιώτες,
 
Με αφορμή την κατάσταση που έχει προκύψει με τις ιώσεις θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα μέτρα πρόληψης που έχει πάρε η εταιρεία μας .
 
Η εταιρεία μας ακολουθεί αυστηρά πρότυπα καθαριότητας καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Σε καθημερινή βάση πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός των λεωφορείων, καθώς και τοπική απολύμανση με ιδιαίτερη έμφαση σε επιφάνειες τις οποίες οι επιβάτες ακουμπούν συστηματικά, όπως προσκέφαλα και χειρολαβές με ειδικά καθαριστηκά. 
 
Επιπρόσθετα πραγματοποίησαμε σε όλα τα λεωφορεία απολύμανση με την μέθοδο του ψυχρού νεφελοψεκασμού, κατάλληλη για την αντιμετώπιση ιών και βακτηρίων και καθημέρινα καθαρίζονται όλα με ειδικά απολυμαντικά καθαριστικά .

Στα λεωφορεία μας εχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά για χρήση των οδηγών και των επιβατών

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε .