Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Aug 21
28 C
clear sky
Athens

Δωροκάρτα!

Κάντε δώρo στους φίλους σας και τους συγγενείς από το σπίτι ! Διαλέξτε το ποσό που θέλετε και δώστε τους μία δωροεπιταγή για να την χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν και για όποιον προορισμό ή τουριστική υπηρεσία επιθυμούν. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες...

Instagram @mavrogiannis_travel

Ακολουθήστε μας

WordPress Gallery

Tel : (+30) 2102911366 & (+30) 2102928965

Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Top
ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ 2018
4700
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4700,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.1,mkdf-tours-1.3,voyage-ver-1.3,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

24-30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 7 ΗΜΕΡΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ

24-30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 7 ΗΜΕΡΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ

€760

ανα άτομο

Για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

 

1η μέρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018   Αθήνα –  πτήση προς Τελ Αβίβ- Σαμάρεια

Αναχώρηση από το Γαλάτσι για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» .Μετάβαση στην Λήδα, όπου  θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Από εκεί αναχωρούμε για τη Σαμάρεια Αρχικά θα επισκεφθούμε στη Σεβάστεια τα ερείπια του ανακτόρου του Ηρώδη όπου ευρίσκεται η φυλακή του Τιμίου Προδρόμου και αναχώρηση για το Φρέαρ του Ιακώβ, όπου συνάντησε ο Ιησούς την Σαμαρείτιδα. Θα προσκυνήσουμε το σκήνωμα του νέου Ιερομάρτυρος Φιλουμένου του Αγιοταφίτου στον μεγαλοπρεπή Ναό της Αγίας Φωτεινής. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση. Δείπνο . Διανυκτέρευση.

2η μέρα

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018  Ιερουσαλήμ

Πρωινό και αναχώρηση στις 09.30 για τον Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου μας, όπου θα προσκυνήσουμε τον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Χριστού μας, την Αποκαθήλωση, τον Φριχτό Γολγοθά, τον Τόπο της Εύρεσης του Τιμίου Σταυρού και άλλα προσκυνήματα που βρίσκονται εντός του Ναού της Αναστάσεως. Επίσκεψη στο Πατριαρχείο. Συνεχίζουμε για τα προσκυνήματα εντός της Παλαιάς Πόλεως, μεταβαίνοντας στο Πραιτώριο, αφού διασχίσουμε την Οδό του Μαρτυρίου. Ακολουθεί έπειτα η Προβατική Κολυμβήθρα και ο Οίκος Ιωακείμ & Άννης. Από την πύλη των Λεόντων μετάβαση στη Γεθσημανή, όπου θα προσκυνήσουμε τον Τάφο της Παναγίας μας. Στον κήπο της Γεθσημανής θα δούμε τον Τόπο της Προδοσίας και τον Βράχο της Αγωνίας. Προσκύνημα στην Εκκλησία και στον Τόπο λιθοβολισμού του Πρωτομάρτυρα Στεφάνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε Ολονυχτία στον Πανάγιο Τάφο.

3η  μέρα

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018  Ιεριχώ – Ιορδάνης ποταμός – Νεκρά Θάλασσα

Πρωινό και αναχώρηση για την Βηθανία, όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή των Αγίων Λαζάρου και των αδελφών αυτού Μάρθας και Μαρίας. Συνεχίζουμε με την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Χοζεβίτου, στην έρημο της Ιουδαίας. Στη συνέχεια μετάβαση στον Ιορδάνη ποταμό, στο πραγματικό μέρος που βαπτίσθηκε ο Χριστός μας, όπου θα τελεσθεί Αγιασμός. Αναχωρούμε έπειτα για την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου, και ακολουθεί η πόλη Ιεριχώ, στην οποία θα επισκεφθούμε το Σαραντάριο Όρος , τη Μονή του Προφήτου Ελισσαίου, όπου η Συκομωρέα που ανέβηκε ο Ζακχαίος. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και θα περάσουμε από τη Νεκρά Θάλασσα. Η λίμνη με την υψηλότατη συγκέντρωση χλωριούχου νατρίου, που βρίσκεται ανάμεσα στην Ιορδανία και το Ισραήλ, αποτελεί ατραξιόν της περιοχής. Από εκεί αναχώρηση για το ξενοδοχείο . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η  μέρα

ΔΕΥΤΕΡΑ  27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018  Βηθλεέμ

Η σημερινή μας μέρα θα αρχίσει με επίσκεψη στον Ιερό Ναό της Γεννήσεως του Σωτήρα μας, όπου και το Ιερό Σπήλαιο της Γεννήσεως, προσκύνημα και ξενάγηση στη μεγάλη Βασιλική του Ιουστινιανού. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή των Ποιμένων στο χωριό των Ποιμένων. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε τη Ιερά Μονή του Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο  των Τριών Μάγων, επίσκεψη με τοπικά ταξί στην Ι. Μονή του Αγ. Σάββα του Ηγιασμένου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

5η μέρα

ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ιερουσαλήμ

ΕΟΡΤΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

 

Πρωινή αναχώρηση για την ΓΕΘΣΗΜΑΝΗ για να παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία για την Κοίμηση της Θεοτόκου . Στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην παλιά πόλη των

Ιεροσολύμων. Το απόγευμα αναχώρηση για το ξενοδοχείο . Δείπνο. Διανυκτέρευση. Στην συνέχεια θα μεταβούμε στην παλιά πόλη των Ιεροσολύμων, και στα ιερά προσκυνήματα εντός αυτής, όπως τον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, την Μεγάλη Παναγία, τον Τίμιο Πρόδρομο, τους Αγίους Θεοδώρους, την Σεϊδανάγια, τον Άγιο Ευθύμιο, τον Άγιο Παντελεήμονα. Ολοκληρώνουμε  με μετάβαση στην Αγία Σιών, όπου το Υπερώον που έγινε ο Μυστικός Δείπνος, η Ψηλάφηση του Θωμά και η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, η Πατριαρχική Σχολή, το σπίτι του Ιωάννου όπου εκοιμήθη η Παναγία μας. Ολοκληρώνουμε με την Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού, και το Κατά Μόνας όπου ο Τάφος του Αγίου Συμεών του Θεοδόχου. Συνεχίζουμε για να προσκυνήσουμε το Όρος των Ελαιών, οπού έγινε η Ανάληψη του Κυρίου, την Μικρή Γαλιλαία, την Βηθσφαγη και την Μονή του Αγίου Ονούφριου στο αγρό του Κεραμέος Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

6η μέρα

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Πρωινό και αναχώρηση για μία ολοήμερη επίσκεψη  στην περιοχή της Γαλιλαίας.  Στην Ναζαρέτ θα προσκυνήσουμε τον Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε με  την Κανά, στην οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο θαύμα του Κυρίου, της «μετατροπής του ύδατος εις οίνον», το Όρος Θαβώρ όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου μας. Ακολούθως προαιρετική Προσκυνηματική  βόλτα στην λίμνη και προαιρετικό γεύμα με ψάρι της λίμνης Γενησσαρέτ. Επίσκεψη της Καπερναούμ όπου πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα των θαυμάτων του Κυρίου μας  και του Όρους των Μακαρισμών, όπου ο Κύριός μας έκανε την επί του Όρους Ομιλία και ευλόγησε τους 5 άρτους και τους 2 Ιχθύες με τα οποία έφαγαν και χόρτασαν  5.000 άτομα.  Σήμερα ολοκληρώνουμε την Προσκυνηματική ημέρα μας με επίσκεψη στην Ιερά Μονή των Αγ. Αποστόλων, στην πόλη της Τιβεριάδος. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας,  δείπνο, διανυκτέρευση.

 

7η μέρα

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018  Τελ Αβίβ – Αθήνα

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για να πάμε στην Παλιά πόλη και την νέα πόλη του Τελ Αβίβ . Αβίβ στα εβραϊκά σημαίνει «άνοιξη» και συμβολίζει την αναγέννηση, το καινούργιο. Τελ είναι ο «λόφος» και χρησιμοποιήθηκε για να χαρακτηρίσει τα «στρώματα» των πολιτισμών που ο ένας «χτίζεται» πάνω στο άλλο. Συμβολίζει το αρχαίο. Τελ Αβίβ, ένας «ανοιξιάτικος λόφος» και μια «παλιά, ολοκαίνουργια πόλη». Όταν το 1909 ξεπήδησε ως ένας μικρός οικισμός στους αμμόλοφους βόρεια της Γιάφα, το Τελ Αβίβ έβλεπε ήδη στο «μέλλον». Τέλος θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο στο Τελ Αβίβ, πτήση επιστροφής για Αθήνα . Άφιξη στο Αεροδρόμιο και από εκεί θα μας περιμένει πούλμαν να επιστρέψει στο Γαλάτσι .

Οι εκδρομείς πρέπει να κατέχουν νέοι τύπου διαβατήριο, που να ισχύει 6 μήνες από την ημερομηνία αναχώρησης. Τα διαβατήρια (φωτοτυπία) απαραίτητα 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.

ΤΙΜΗ: 760€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές Αθήνα – Αερορόμιο – Αθήνα
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Τελ Αβίβ – Αθήνα
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4****
 • 6 πρωινά και 6 δείπνα
 • Μεταφορές με πούλμαν και το Ταξί για το Όρος Θαβώρ
 • Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με δυνατότητα χρονολογικής αλλαγής χωρίς κάτι να παραληφθεί
 • Φόροι αεροδρομίου  ( 150€ συμπεριλαμβάνονται )
 • Φιλοδορήματα
 • Δωρο τσάντα
 • Ενημερωτικό υλικό και χάρτες
 • Συνοδός εκδρομής του γραφείο
 • Εμπειρος ελληνόφωνος ΞΕΝΑΓΟΣ καθ όλο το ταξίδι μας στους Αγίους Τόπους

 

 • Συμπεριλαμβάνεται
  Ημιδιατροφη
  Συμπεριλαμβάνονται Φόροι
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Τουριστικός Οδηγός
  Μεταφορά με Πουλμαν
 • Δεν Συμπεριλαμβάνεται
  Εισιτήρια πλοίων
  Πλήρη διατροφή
  Εισιτήρια Εισόδου (Μουσεία, Παραστάσεις, κλπ)
  Πρωινό
1

Τοποθεσία Ταξιδίου

Write a Review

Accomodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value For Money