Εταιρεία

 

Αγαπητοί πελάτες

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στη εταιρεία μας και μας έχει καθιερώσει στοΓαλάτσι από το 1980.

Κύριος στόχος είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών με τα ιδιόκτητα πούλμαν  μας με μοναδικές ιδέες και νέους προορισμούς ,να τηρούμε την υπόσχεσή μας , να προσφέρουμε το καλύτερο και να εξασφαλίζουμε τονυψηλό βαθμό ποιότητας σε όλες μας τις μεταφορές εξασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές .

Θεωρούμε χρέος μας να φροντίζουμε εμείς και οι συνεργάτες μας ώστε κάθε μεταφορά σας να είναι με άνεση, πολυτέλεια , συνέπεια και ασφάλεια.

Ευχαριστούμε για την αγάπη σας και τη συνεργασία και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας για κάθε μικρή αλλά και μεγάλη απόδραση.

Το γραφείο Γενικού Τουρισμού Mavrogiannis Travel με το Ειδικό Σήμα του ΕΟΤ  διαθέτει στόλο με ιδιόκτητα πούλμαν τελευταίας τεχνολογία που παρέχουν όλα τις ανέσεις στον επιβάτη και πληρούν όλες τις προδιαγραφές για ένα άνετο ταξίδι. Η  καλή συνεργασία μας με άριστα ξενοδοχεία ,και όλες τις αεροπορικές εταιρείες  μας επιφέρει και καλές τιμές για να έχουμε μια καλή τιμή για την κάθε εκδρομή εντός και εκτός Ελλάδος.

Στο γραφείο μας λειτουργεί ειδικό τμήμα το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με την οργάνωση εκδρομών γιαΣυλλόγους , ΚΑΠΗ, Σχολεία και Ομάδες για την οργάνωση εκδρομών και δραστηριοτήτων σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Η πείρα μας στο χώρο του τουρισμού και η προσωπική μαςεμπειρία από τα ταξίδια μας κάνει να προσέχουμε ακόμη περισσότερο τις λεπτομέρειες στα ταξίδια είτε πρόκειται για ημερήσια εκδρομή είτε για πολυήμερη.

Το έμπειρο προσωπικό του γραφείου μας είναι αυτό που θα σας εξυπηρετεί κάθε στιγμή σε οτιδήποτε χρειαστείτε .

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά για την εκδρομή που επιθυμείτε . Τα καινούρια ιδιόκτητα πούλμαν μας μας δίνουν την ευκαιρία να σας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και πάντα σε άριστο συνδυασμό ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Μπορείτε να περάσετε από το γραφείο μας ή να έρθουμε εμείς στο χώρο σας για να οργανώσουμε την εκδρομή όπως ακριβώς την φαντάζεστε!

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για να εξερευνήσετε τον κόσμο ταξιδεύοντας μαζί μας.

 

Mavrogiannis Travel

 Kλέαρχος , Γιολάντα και Αχιλλεία

 

·         ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ

Ψυχαγωγικές, προσκυνηματικές, σχολικές, ιστορικού ενδιαφέροντος και ρηλάξ. Η τριαντάχρονη πείρα μας στις διοργανώσεις εκδρομών και το φιλικό μας περιβάλλον εγγυώνται ασφαλή, ευχάριστα, άνετα ταξίδια στα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας.

·              ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ - ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε διοργανώσεις εκδρομών συλλόγων και groups, μετακινήσεις σχολείων, προσκυνηματικών εκδρομών ,ενοριών .

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Όλες οι μετακινήσεις  γίνονται με πολυτελή λεωφορεία εγκεκριμένου τύπου, υπερυψωμένα και κλιματιζόμενα. Διατίθενται λεωφορεία των 20,30,50,52  και 54 θέσεων.ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Εκδρομές-Οικολογικός Τουρισμός-Θρησκευτικός Τουρισμός-Ιαματικά λουτρά-Καλοκαιρινά καθημερινά μπάνια-Ειδικές Προσφορές

 

Άμεση εξυπηρέτηση           Ποιότητα υπηρεσιών          Ανταγωνιστικές τιμές

 

Το γραφείο μας σας προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ

ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΚΕΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ,ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ.Α

 

IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011

ΙΣΟΛOΓIΣΜOΣ 2012

IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

 


OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Γενικοί όροι συμμετοχής  ταξιδιώτη.pdf

Η δήλωση συμμετοχής στις εκδρομές μας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων συμμετοχής ταξιδιώτη στις εκδρομές.

Η ιστοσελίδα mavrogiannistravel.gr διατηρεί το δικαίωμα να προφυλάσσει με κάθε νόμιμο μέσο την εταιρική της φήμη και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της. H ιστοσελίδα mavrogiannistravel.gr απαγορεύει την αναδημοσίευση οποιασδήποτε μορφής μέρους ή όλου του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε οποιοδήποτε άλλο μέσο χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του. Τα λογότυπα της εταιρείας, το οπτικοακουστικό υλικό και τα κείμενα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα παρέχονται για αποκλειστική χρήστη του επισκέπτη της ιστοσελίδας και όχι προς αναπαραγωγή ή αντιγραφή σε άλλους ιστοτόπους χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας mavrogiannistravel.gr η χρηση αυτών διώκεται ποινικά .

The company mavrogiannistravel.gr website reserves the right to prevent by any means the corporate reputation and the content of its site . The company mavrogiannistravel.gr site prohibits the republishing in any form in whole or in part the content of this website in any other media without written and sharing directly with the company any information or the  logo.  Reproduction or copying to other websites without the written permission of the owner of the website mavrogiannistravel.gr the use of those prosecuted    .
 

 Κάντε δώρo στους φίλους σας και τους συγγενείς από το σπίτι ! Διαλέξτε το ποσό που θέλετε και δώστε τους μία δωροεπιταγή για να την χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν και για όποιον προορισμό ή τουριστική υπηρεσία επιθυμούν.